UITDAGING | Shop een budget outfit voor de feestdagen

Gesponsord – De kerstdagen komen er aan, maar ook oud en nieuw staat voor de deur. Dé tijd om heerlijk een compleet nieuwe outfit te scoren. Jammer alleen dat december toch al zo’n dure maand is. Tot ik van ActiePagina.nl de uitdaging kreeg om via hun site een complete outfit te scoren. Uiteraard zo goedkoop mogelijk. Ik vond een budget van €50 wel een mooie uitdaging. Via ActiePagina.nl kun je verschillende kortingen vinden van héél véél shops. Niet alleen voor kleding overigens! Je ziet meteen de kortingen die een site zelf heeft, maar ook exclusieve kortingen van ActiePagina.nl. 

Mijn opdracht: Stel een feestelijke outfit samen door gebruik te maken van één of meerdere kortingscodes van ActiePagina.nl. Uiteraard mag je gebruik maken van je eigen garderobe. 

Die laatste zin heb ik bewust doorgestreept. Ik kan heus wel een jurkje vinden van onder de €50 en als ik de rest dan aanvul met items uit mijn eigen garderobe ben ik klaar. Nee, dat vond ik toch echt te makkelijk! Ik wilde dus écht een complete outfit scoren. En ja, dat is me gelukt!

Als eerste ging ik naar ActiePagina.nl en keek ik naar de winkels.

Je kunt op categorieën selecteren. En dus ging ik naar mode. Daar scrolde ik langs alle kortingen en bekeek ik bij alle interessante codes de voorwaarden. Leuk 10% korting, maar als dat geldig is bij een aankoop van €75 houdt het op.

Ik zag verschillende top websites zoals Asos, Otto, Boohoo, H&M en Zalando. Omdat je online altijd wel verzendkosten betaald, bedacht ik me dat het slim was om maar bij één webshop te shoppen. Want al die verzendkosten is toch ook weer extra geld, wat van mijn budget af gaat!

Ik bekeek alle sites die ik hierboven ook al schreef en keek naar de collecties en kortingen. Ja, het is even (onder)zoeken, maar dat is ook het plan als je budget wil shoppen. Uiteindelijk koos ik voor Zalando. Zalando stond namelijk vol met kortingen op verschillende items: jurkjes, schoenen, accessoires. Jep, dit zou een goede deal worden. Via ActiePagina.nl was er een cashback actie van €5. Dus dat zou ik sowieso besparen.

Als eerste ging ik op zoek naar jurkjes. Dit vond ik wel een hele feestelijke:

Daarna ging ik op zoek naar schoenen. High heels waren wat aan de dure kant voor mijn budget, maar ik bedacht me dat ik meestal toch al snel last krijg van mijn hakken en dus besloot ik te gaan voor de ballerina’s hieronder. Daarbij mocht ik ook gebruik maken van mijn eigen garderobe. En zonder mezelf in de vingers te snijden heb ik op deze manier ook schoenen bij mijn outfit!

Toen ging ik op zoek naar accessoires. Ik bekeek het jurkje en scrolde door de site op zoek naar bijpassende accessoires. Een ketting zou het niet worden. Dat vind ik met een a-symmetrische jurk altijd minder mooi. Een armband zou wel mooi zijn. Maar die heb ik al zóveel. En oorbellen heb ik ook genoeg. Maar wat er nog ontbreekt in mijn garderobe – en wat super passend is bij een party als kerst – is een clutch. En dus ging ik voor deze gave clutch:

Ik bekeek mijn aankopen nog even en vond dat ik klaar was. Tot ik me bedacht dat het toch altijd net wat chiquer is om een panty aan te doen onder een jurkje. En dus besloot ik voor deze lichte zwarte te gaan.

Door deze laatste in mijn digitale winkelmandje te doen, ontdekte ik dat ik over mijn budget zat. Crap! Terugkijkend op ActiePagina.nl zag ik die cashback actie weer. Yes! Nu zat ik precies goed: €49,22! En het mooie bij Zalando is dat er geen verzendkosten zijn! Jippy!

Vandaag of morgen komen mijn items binnen. Na de kerst zal ik jullie mijn outfit laten zien. Het voordeel van ActiePagina.nl is echt dat je meteen alle acties ziet en met een beetje geluk heb je ook de exclusieve kortingen zoals cashback of een code om in te vullen!

Wie weet heb jij ineens super veel zin om voor jouw oud en nieuwfeest een nieuwe outfit aan te schaffen? Ik raad je écht aan om deze site even te checken als je online wilt kopen!

Wat draag jij met de feestdagen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close