BEAR fruitsnack

Makkelijke én gezonde snacks voor onderweg

Ondanks dat we momenteel over het algemeen aan huis gekluisterd zitten, is het toch fijn om er af en toe eens tussenuit te gaan. Dagje Efteling, een strand- of boswandeling of gewoon lekker struinen door het dorp op zoek naar speeltuintjes. De ene keer heb je geen idee hoe lang je weg blijft en de andere keer wel. Dat je kids een keer trek krijgen is logisch. En dus is het handig om in ieder geval altijd een tussendoortje mee te nemen. Ik ben gèk op de fruitsnacks van BEAR. Ik koop ze regelmatig aan de kassa bij de supermarkt om snelle trek te stillen. Maar naast dat ik ze lekker vind, zijn ze natuurlijk ook ideaal voor de kinderen! En dus zitten deze standaard in de luiertas voor het geval één van de kinderen trek krijgt. Een heerlijk verantwoord tussendoortje of snack!

Ik heb de BEAR fruitsnacks in dit artikel gekregen. Dat verandert absoluut niets aan mijn mening. Ik koop ze zelf namelijk ook met regelmaat 😉 Lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen.

Zoveel smaken en heerlijk gezond

BEAR fruitrolletjes

De BEAR fruitsnacks zijn er in verschillende smaken: aardbei, mango, ananas, framboos, zwarte bes en appel. Voor ieder wat wils. Mijn favoriet is mango, al vind ik de andere smaken ook echt lekker. De kinderen vinden deze ‘snoepjes’ heerlijk. En ik lach natuurlijk in mijn vuistje, want het is nog gezond ook!

BEAR fruit rolls zijn gemaakt van puur fruit en er is niets aan toegevoegd. 100% natuurlijk, geen toegevoegde suikers en een hoog vezelgehalte. Ik noem ze snoepjes en dochterlief is er gek op en vraagt er zelf om. Hihi! Past prima bij ons opvoedplan om de kinderen zo veel als kan suikervrij door het leven te laten gaan. Niet dat we daarin altijd slagen (en dat hoeft ook helemaal niet), maar ik vind het wel fijn dat er zulke mooie alternatieven zijn. Snoepen zonder suiker. Ik vind het helemaal top!

Handig voor onderweg

BEAR gezonde snack onderweg

Zoals ik al zei is het heel fijn om standaard een fruitsnack in de tas te hebben zitten. Dat kan met deze fruit rolls heel makkelijk. Ze nemen echt heel weinig ruimte in beslag, dus handig voor onderweg!

BEAR handige snack voor onderweg

In een verpakking zitten twee fruit rolls. Je kunt er dus één geven en de ander nog voor later bewaren of je geeft ze allebei. Wat jezelf wil. Of je geeft er één en de ander eet je mooi zelf op (sorry Lucas dat mama jouw tweede op eet)!

Roy vindt ze niet zo lekker en dat vind ik helemaal niet erg. Des te meer voor mama, haha! Stiekem dus wel jammer dat de kinderen ze zo lekker vinden. Aan de andere kant ben ik daar mega blij mee, want zo heb je altijd iets verantwoords om te geven terwijl zij (in ieder geval Isabelle) dat niet per se zo ervaren. Daarnaast blijft zo’n BEAR fruit roll langer houdbaar dan bijvoorbeeld een echt stuk fruit in de tas. Je zult dat stuk fruit maar vergeten… Ieuw, jakkes!

De wereld ontdekken

Wereldkaart bear

Naast dat je BEAR makkelijk overal mee naar toe kunt nemen, neemt BEAR je mee over de wereld. In elke verpakking zit een kaartje met daarop een land en een klein beetje informatie over het land. Hoe leuk?! Spaar ze allemaal om je kinderen meer kennis over de wereld te laten opdoen. Wil je makkelijk bijhouden welke landen je gespaard hebt, dan kun je bij BEAR een wereldkaart met stickers opvragen! Hoe handig is dat?!

De kosten + waar te koop

BEAR snoepjes fruit en groenten

BEAR fruitsnacks zijn verkrijgbaar in verschillende supermarkten en (natuur)winkels. Het is een beetje afhankelijk van de winkel en de smaak wat je ervoor betaald. De prijs ligt tussen de €2,75 – €3,65. In een doosje zitten 5 verpakkingen en bij de kassa’s liggen losse verpakkingen voor als je het eens een keertje wil proberen (of je net als ik even trek hebt en verantwoord wil snacken!).

Ken jij de BEAR fruit rolls al en wat vind je er van?

Pin deze blogpost voor later!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close