Over Natasja Online

Leuk dat je een bezoekje brengt aan ‘Natasja Online’. Mijn eigen persoonlijke online platform voor alles waar ik over wil schrijven. Voordat ik vertel wat dat allemaal is, eerst kort even een stukje geschiedenis. Want ‘Natasja Online’ komt namelijk voort uit 3 verschillende blogs.

In de zomer van 2013 begon ik met een beautyblog met de naam beautyflamenatasja.nl. Die opende ik nadat ik niet zo lekker in mijn vel zat en ik een toevlucht zocht in mijn passie schrijven en toenmalige passie voor beauty. Die ben ik overigens niet verloren, maar is een minder belangrijk onderdeel in mijn leven geworden.
Na zo’n 1,5 jaar merkte ik dat ik ook graag over meer dingen schreef dan beauty en dat de naam van beautyblogger me dan toch beperkte. Ik stopte half op BeautyFlameNatasja en opende een life en fun blog met de naam Another Chapter. Zodoende had ik twee blogs, maar dat was best lastig om te onderhouden. Ik stopte daarom toch maar helemaal met BeautyeFlameNatasja en zo werd Another Chapter duidelijk mijn enige blog. Hierop kon ik alles kwijt wat ik wilde, behalve….
… het aanstaande moederschap, waarin ons avontuur in de zomer van 2016 begon. Toen ik stopte met de pil wilde ik mijn ervaringen van het begin af aan delen. Maar dat moest wel anoniem omdat ik niet wilde dat iemand wist dat we probeerden zwanger te worden. En zo ontstond Mommies Life.

En toen het raak was, deelde ik dat dus op beide blogs. Maar daar begon het weer. Twee blogs onderhouden is lastig en slaat eigenlijk nergens op. Dus ging ik brainstormen. Wat wilde ik dan precies?
Ik wil een blog die verandert met de persoon die ik ben. En dus besloot ik dat mijn websitenaam iets met mijn naam moest zijn. Jammer genoeg was natasja.nl bezet. Uiteindelijk kwam ik bij Natasja Online, omdat ik mijn offline leven en gedachtes met jullie online deel.

Natasja Online is dus een blog met de categorieën: mama dingen (zwanger worden, zwangerschap en opvoeden etc.), vrouwen dingen (beauty, fashion en al het andere wat voor vrouwen is), lifestyle dingen (DIY, gadgets, gezondheid, sporten en al het andere wat hier onder kan vallen), entertainment dingen (films, series en muziek) en persoonlijke dingen met alle persoonlijke hersenspinsels.

Leuk weetje: alle artikelen van beautyflamenatasja.nl, anotherchapter.nl en mommieslife.nl staan hierop zodat ze niet verloren zijn gegaan! Hierdoor kan het wel zo zijn dat foto’s niet helemaal goed mee over zijn gekomen, dus daarvoor bied ik alvast mijn excuses aan.

En wie ik dan ben?

Ik ben Natasja Hufnagel-van Schijndel, 34 jaar jong en een soort van getrouwd met Roy. Samen hebben we een prachtige dochter (Isabelle) en zoon (Lucas), en een Zwitserse witte herder (Odin) en wonen we in het mooie Brabant. In het dagelijks leven werk ik 3 dagen in de week als juf op een basisschool, waarin ik alle kinderen van de hele school dans en drama lessen geef (volg ook mijn blog Juf Natasja Online) en studeer ik aan de Flexibele Deeltijd van de Pabo. Ik ben spontaan, actief, impulsief en een tikkeltje eigenwijs. Daarnaast houd ik héél erg van bloggen en vloggen, tv-series en films kijken, lezen, sporten, sushi, crème brûlée en carpaccio.

Ik wens je heel veel plezier op Natasja Online!

Ben je nieuwsgierig naar meer mama-gerelateerde blogs? Neem dan een kijkje op demamablogs.com

Close