Contact

Ziet u mogelijkheden tot samenwerking of wilt u me gewoon wat vragen? Het is allemaal mogelijk!

Om u een klein idee te geven over Natasja Online:
Natasja Online verdubbelt ieder jaar qua unieke bezoekersaantallen en momenteel zit ik op 8,5K unieke bezoekers per maand (november 2019). Dat betekent dat Natasja Online een goede plek is om uw merk onder de aandacht te brengen. Samenwerken kan op verschillende manieren: denk aan een review, winactie, advertorial, het bezoeken van een event of ieder ander creatief idee dat we samen kunnen overeenkomen. In overleg is veel mogelijk!

Natasja Online is een blog voor vrouwen die meer zijn dan alleen mama. Dat betekent dat ik niet alleen veel schrijf over ouderschap, zwangerschap en opvoeden,  maar juist ook over lifestyle, entertainment en beauty. Natasja Online richt zich dus op vrouwen in de leeftijd van 18 tot 45 jaar. Uiteraard zijn vrouwen van een andere leeftijd als ook mannen ook welkom om mijn artikelen te lezen.

Ik vind het nog wel belangrijk om te noemen dat ik een samenwerk altijd communiceer met mijn lezers. In de disclaimer vind u terug op welke manieren dat zal zijn. Transparantie naar mijn lezers toe vind ik belangrijk, omdat ik met al mijn artikelen openheid, duidelijkheid en eerlijkheid wil bieden.

Misschien vind u het nog interessant om mijn mediakit te zien? Dat kan! Door hieronder het contactformulier in te vullen kunt u deze opvragen.

Vul hieronder het contact formulier in. Ik probeer altijd binnen 48 uur uw vraag te beantwoorden.

Close