Film Review | Kingsman: The Secret Service

kingsman-the-secret-service-banner

Roy en ik gaan best vaak naar de bioscoop. Voordat de ‘echte’ film begint kijken we aandacht naar de trailers. Bij het zien van de trailer van Kingsman: The Secret Service wisten wij beiden dat we deze wilden zien. En hoewel hij alweer bijna uit de bioscopen gaat, hebben we toch nog een moment gevonden om hem te bekijken. Was dat het nog waard op het laatste moment? Ja! Absoluut!

 

In de film Kingsman: The Secret Service rekruteert een uiterst geheime organisatie voor spionnen een ongepolijst maar talentvol straatschoffie voor hun trainingsprogramma, precies op het moment dat de wereld wordt bedreigd door een IT-genie met kwaadaardige bedoelingen.
(Synopsis van: Euroscoop)

 

Acteurs: Colin Firth, Michael Caine, Taron Egerton en Samuel L. Jackson
Duur: 116 minuten
Genre: Thriller
Release: 12 februari 2015

 

Vanaf het begin boeide de film mij al en dit heeft hij volgehouden tot en met het einde! Een goede film? Ja dus!
De trailer deed mij een beetje James Bond achtig overkomen, maar dan iets minder serieus. En dit was dan ook precies zoals ik de film het kortste kan omschrijven. Een film over the top, die ook zeker zo bedoeld is met een grote knipoog (letterlijk!) naar de James Bond films.

Het acteerwerk was uitmuntend. Maar dat kan ook haast niet anders met grote namen als Colin Firth en Samuel L. Jackson. Maar wat de film voor mij ontzettend gaaf maakte, was de manier van hoe de film opgenomen is. Vechtscènes zie je in slowmotion, wat allemaal erg gaaf gedaan is. De manier van vechten is wat mij betreft niet mogelijk, maar kwam toch overtuigend over. De gadgets zijn gaaf. Het verhaal zit goed in elkaar. Er is echt chemie tussen de acteurs. Wat wil je nog meer?

Heb jij deze film al gezien? Waarom wel of waarom niet?

 

liefsnatasjaklein

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

 • Sanne

  7 april 2015 at 22:43

  Leuke post! 🙂 Ik heb de film gezien toen hij net in de bios draaide. Ik zat er stiekem al een tijdje op te wachten en ik vond hem super gaaf! Ondanks mijn hoge verwachtingen is hij zeker niet tegengevallen. Ik heb er ook een post over geschreven en Kingsman behoort nu zeker tot een van mijn favoriete films hihi.
  Liefs

  Beantwoorden
 • Jacqueline

  8 april 2015 at 21:00

  Ik heb goede dingen gehoord over deze film, heb ‘m zelf helaas nog niet kunnen zien maar de verwachtingen zijn nu wel redelijk hoog! 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close