Het is wat? Ohja, VAKANTIE!

Oh yeah! Oh yeah! Oh yeah! *Doet ondertussen een vreugde dansje*  HET IS VAKANTIE! Want dat is dan toch wel weer het voordeel van in het onderwijs werken. Ik heb gewoon 2 weken kerstvakantie. Of nou ja, vakantie…? Vandaag ben ik gewoon werken, want er zijn nog een aantal zaken die besproken moeten worden voor na de vakantie. En dan moet ik nog nadenken over aanbod. Maar goed, je hoort mij niet klagen, want dat gaat maar over een paar daagjes werk.  

Wel mega gek dat het al vakantie is. Ik heb totaal niet het gevoeld dat het kerstvakantie is. Meestal ben ik in de laatste werkweek al toe aan vakantie, maar dit jaar kon ik nog wel een week of twee er sowieso tegen aan.  Misschien komt dat ook wel door het weer. Het is gewoon zó warm! Nou ja, voor de tijd van het jaar dan. Het hele gevoel van kerst is er alleen door de kerstbomen en versieringen overal. Maar verder… Dat vind ik wel echt jammer hoor! Van mij mag het wel sneeuwen. Ook met het vooruitzicht op de zomer. Als het nu een slechte winter wordt, heb je in de zomer weer mega veel last van vliegen en muggen. Bah!

Maar nu stoppen met klagen Natas! Ik heb dus vakantie en dat betekent dat ik kan uitslapen! En de hele dag mijn eigen ding kan doen. Yes! Mijn boek gaat deze vakantie echt uitkomen en ik ga absoluut weer series en films kijken. Daarnaast zijn er nog een paar huishoudelijke dingen om te doen. En uiteraard probeer ik vooruit de werken met mijn blog en YouTube-kanaal. Wat er verder gaat gebeuren… We shall see!

Ohja, normaal is er op maandag een filmpje, maar ik heb de vakantie 2 dagen lang goed ingeluid en was zo gaar als een konijn. Nee, geen goed moment om een filmpje op te nemen. Daar staat tegenover dat het toch vakantie is en ik van de week minimaal één filmpje – maar ik verwacht er zeker 2! – online gooi. Uiteraard gaan jullie deze hier zien!

Lieve lezers: ik wens iedereen die vakantie heeft een fijne vakantie en sowieso aan iedereen alvast fijne dagen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close