De 10 best gelezen artikelen van 2018

Allereerst wil ik jullie natuurlijk allemaal een heel fijn en liefdevol 2019 wensen. Hopelijk hebben jullie hem met plezier ingeluid. Vandaag kijk ik terug naar het afgelopen jaar en deel ik met jullie mijn 10 best gelezen artikelen van 2018.

10. Wat is er gebeurd met mijn vrienden? 

Dit was één van mijn meest persoonlijke artikelen die ik het afgelopen jaar online zette. Het was een zaterdagavond dat ik even een emo-momentje kreeg en dit van mij af schreef. Meestal publiceer ik dit soort schrijfwerk niet, maar deze keer dacht ik er anders over. Het zat me dwars en hoog en ik had er al vaker aan gedacht om over dit onderwerp te schrijven. Wat ben ik blij dat ik dat ik het online gegooid heb! Ik heb zó veel reacties gekregen! Vooral mensen die mijn mailden, een PB stuurde via Instagram of Facebook en zelfs bekenden die mij appte of mij er persoonlijk op aanspraken. Geen negativiteit, alleen maar positieve reacties en vooral dat ze zichzelf erin deels of helemaal herkende. 

Lees hier het artikel: Wat is er gebeurd met mijn vrienden?
Online sinds: 26 november 2018

9. 5 hele foute teksten van kinderliedjes

Dit artikel is al héél oud en is ieder jaar een van de meest gelezen artikelen op mijn blog. Deze stamt nog uit de tijd van Another Chapter. Sterker nog, dit artikel is één van de eerste artikelen die op AC verscheen! Het gaat over – zoals de titel al doet vermoeden – kinderliedjes die, als je goed luistert naar de tekst, misschien toch niet zo onschuldig zijn als ze doen vermoeden. 

Lees hier het artikel: 5 hele foute teksten van kinderliedjes
Online sinds: 5 februari 2015

8. TATTOO || Triquetra

Ik denk dat veel mensen op het internet inspiratie opdoen voor tatoeages en dat ze vaak ook een betekenis zoeken achter zo’n ‘plaatje’. Niet gek dan ook dat dit ook een goed gelezen artikel is. Deze Keltische knoop is mijn minst persoonlijke tattoo al kan ik er wel wat persoonlijke dingen aan koppelen. Anders had ik hem denk ik ook niet genomen. In dit artikel vertel ik je waar de triquetra voor staat en waarom ik hem zo mooi vind.

Lees hier het artikel: TATTOO || Triquetra
Online sinds: 16 oktober 2016

7. BEAUTY REVIEW || Kruidvat Wash In Wash Out

Haar verven blijft hip. Of het nou gaat om blonderen, een donkerder kleur, een permanente kleur of een spoeling. De Kruidvat Wash In Wash Out is een korte spoeling die vooral een kleurboost geeft. Hoe dat er uit ziet en wat ik er van vond, lees je in dit artikel.

Lees hier het artikel: BEAUTY REVIEW | Kruidvat Wash In Wash Out
Online sinds: 24 oktober 2015

6. Tips voor als je met een baby gaat zwemmen in een buitenbad

Wat hadden we in 2018 een top zomer! We zijn dan ook veel met Isabelle naar een buitenbad geweest om lekker de verkoeling op te zoeken. In dit artikel geef ik mijn tips over hoe wij het allemaal regelen, wat we meenemen en hoe ons dagje buitenbad verloopt. Niet zo heel gek dus dat dit artikel zó goed gelezen is.

Lees hier het artikel: Tips voor als je met een baby gaat zwemmen in een buitenbad
Online sinds: 24 juli 2018

5. Mijn lichaam 10 maanden na de zwangerschap

Op het vrouwelijk lichaam rust er nog al eens een taboe. Dik, dun, volslank, rond, vol… Na een zwangerschap is je lichaam totaal niet meer wat het was. Althans, bij mij was dat niet zo. Ik wilde het taboe doorbreken en niet laten zien hoe het lichaam direct na een zwangerschap er uit ziet, maar juist zoveel maanden later. Mét foto’s. Dit vond ik ook zó spannend om online te zetten.

Lees hier het artikel: Mijn lichaam 10 maanden na de zwangerschap
Online sinds: 2 augustus 2018

4. BEAUTY REVIEW | Cien Vital Regenerative dag- en nachtcrème

Wij vrouwen kunnen nogal ijdel zijn. Een goede basis is belangrijk en daarom is een fijne dag- en nachtcrème een must-have in ons beauty assortiment. Deze Cien Vital Regenerative kun je kopen bij de Lidl en is spot goedkoop. Als je dus benieuwd bent of dit de crème is die je zoekt, dan is dit dus een fijn artikel om te lezen. 

Lees hier het artikel: BEAUTY REVIEW | Cien Vital Regenerative dag- en nachtcrème
Online sinds: 1 september 2018

3. SPEL | Who’s the man?

Een spel die je niet hoeft te kopen, waarvoor je alle benodigdheden in huis hebt, die hilarisch is en super simpel? Dat is Who’s the man? Dit is écht een leuk spel om met een aantal mensen te spelen. Waarom hij zóveel bekeken wordt – of moet ik zeggen hoe hij zoveel gevonden wordt? – is me een raadsel, maar leuk is het absoluut!

Lees het artikel hier: SPEL | Who’s the man?
Online sinds: 8 januari 2016

2. SPEL | Crazy 88 (met gratis printables!)

Crazy 88

Dat dit artikel op 2 staat vind ik zo bizar! Natuurlijk is het een mega leuk team/familiedag spel, maar dat deze ieder dag (ja, echt!) gelezen wordt had ik nooit gedacht. Ik dacht sowieso dat niemand echt op dit artikel zat te wachten. Maar blijkbaar is het Crazy 88 spel super populair en willen mensen het vaak spelen. Ben je nu nieuwsgierig? Lees dan snel het artikel.

Lees het artikel hier: SPEL | Crazy 88 (met gratis printables!)
Online sinds: 26 juni 2018

1. 65 leuke dingen om te doen zonder geld

De gedoodverfde winnaar is een artikel wat écht ieder jaar met kop en schouders boven de andere artikelen uitsteekt én ruim het dubbele aantal bezoekers heeft gehad dan de nummer 2. Ik vind het moeilijk te begrijpen dat hij nog steeds zoveel gelezen wordt omdat ik me ondertussen afvraag of niet heel Nederland het al gezien heeft. Maar dat is blijkbaar niet het geval. De titel spreekt in ieder geval voor zich.

Lees het artikel hier: 65 leuke dingen om te doen zonder geld uit te geven
Online sinds: 4 februari 2015

Conclusie

Spellen zijn duidelijk populair net als beauty gerelateerde artikelen. Maar ook persoonlijke artikelen die een ander op wat voor manier dan ook raken doen het goed. De helft uit deze lijst zijn artikelen die ik het afgelopen jaar heb geschreven en daar ben ik héél trots op. Dat betekent zeker dat ik gegroeid ben in het schrijven van goede en pakkende artikelen. 

Ik kijk uit naar weer een nieuw jaar, vol mooie, interessante en leuke artikelen. Jullie ook? En welk artikel is jullie het meest bijgebleven?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close