BEAUTY REVIEW || Sugarpill Liquid Lip Color

Het is alweer even geleden dat ik een beauty review online met jullie deelde. Maar wat heb ik er enorm veel zin in om dit product met jullie te delen. Via Facebook kwam er een reclame voorbij over deze lipstick. De kleur sprak me meteen aan en ook Roy vond hem meteen te gek. En dat voor iemand die niet eens van lipstick houdt. Maar dat terzijde. Ik bestelde hem en toen hij binnenkwam werd het direct mijn favoriete lipkleur. Hieronder vertel ik je er alles over!

Het merk Sugarpill is voor mij een onbekend merk. Ik heb het niet gegoogled om te kijken of het een goed merk is. Ervaring is de beste leerschool zeggen ze. Deze lipkleur heet ‘Trinket’ en is een matte lipstick met een glitter er in. Daarbij is hij vegan en dierproefvrij.

Het is een vloeibare lipstick en dat betekent dat je hem aanbrengt met een kwastje. Ik vind dat persoonlijk altijd heel fijn werken, omdat je dan de lipkleur nauwkeuriger kunt aanbrengen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de vorm van je lipproduct. Het kwastje ziet er netjes uit en er zitten geen klonten aan van de lipkleur. Mooi!

In eerste instantie was ik niet tevreden met de lipkleur. De gouden glitters leken in eerste instantie er niet bij te zitten. Ik voelde me daardoor een beetje bedrogen. Maar…

Al vrij snel droogde de lipstick heel mooi op en kwamen de glitters tevoorschijn! Ik begon hem daardoor steeds mooier te vinden. Omdat het sowieso al lang geleden was dat ik een lipkleur op mijn lippen deed, moest ik ook even er aan wennen dat hij opvalt. Maar dat wende heel snel. Ik heb hem nu zelfs bijna dagelijks op! Ik vind het echt een te gekke kleur. En heel eerlijk: ik vind hem mezelf best leuk staan!

Ik ben er dus erg blij mee. Hij droogt snel en mooi op en – niet onbelangrijk – hij blijft goed zitten. Ik kan er mee eten en drinken en hoef hem pas – afhankelijk van hoeveel je eet en drinkt – zo’n 6 uur later bij te werken. Hij geeft (bijna) niet af en dat vind ik ook heel belangrijk.

Ik kocht dit product bij The Make-up Spot voor €18.

Wat vind jij van deze lipkleur?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close