Shoplog ♥ Claire’s, Xenos en Vitaminstore

000 header shoplogNaar de stad om even een broodje te eten, is geen strak plan. Wél erg lekker. Maar vervolgens kom ik dan allerlei winkels tegen en zie ik allerlei spullen waarvan ik op dat moment echt vind dat ik ze nodig heb. En dus heb ik weer een shoplog voor jullie.

Vitaminstore

003 vitaminstoreIk had geen idee dat er een Vitaminstore in het centrum van Den Bosch zat. Maar blijkbaar toch wel en dus wilde ik naar binnen. Ik had al veel over deze winkel gehoord, maar ken hem verder niet.
Ze verkopen er allerlei voedingsmiddelen en – supplementen die erg gezond zijn. Ik kwam producten tegen – denk aan véél soorten superfoods – waarvan ik wel gehoord had, maar geen idee had waar ik die producten in hemelsnaam moest kopen. Nou, bij de Vitaminstore dus.

Naast voeding, verkopen ze nog veel meer en zo kwam ik de twee dingen tegen die je op de foto ziet.
Ik kocht de Backjoy. Dit is een zitje die je op je stoel, kruk, grond of net waar je wilt gaan zitten legt. Hij verbetert automatisch je houding. In plaats dat je doorzakt, zit je dus rechter. De onderkant is bol en zorgt ervoor dat je je bekken automatisch moet kantelen om stevig te zitten. Dit is hetzelfde effect als bij een jogabal. En gezien ik al jaren klaar over last in mijn rug, leek me dit wel een waardevolle aankoop.

Dan kocht ik bij de Vitaminstore ook nog de Bobble. Dit is een drinkfles met een filter erin zodat je altijd zuiver water drinkt. Op mijn werk komt uit de kraan water met veel kalk en die is dus eigenlijk niet zo lekker. Met als gevolg dat ik ook niet zo veel drink op mijn werk. Daar kan dit flesje verandering in brengen.

Xenos

Al jaren wilde ik een kookstandaard. Want als ik kook vanuit een kookboek, lag het boek maar te liggen en nog eens in de weg ook. En dan heb ik het nog niet eens over hoe vies het boek dan kan worden. Dus toen we door de Xenos liepen en deze kookboekstandaard zag moest ik hem meteen meenemen.

Dan kocht ik ook nog een nieuw telefoonhoesje. En ja, ook deze had ik echt nodig. Mijn oude hoesje viel bijna uit elkaar en door de tekst die op dit hoesje stond kon ik hem echt niet laten liggen.

Als laatste kocht ik ook nog een heerlijk zacht plaid. It’s so fluffy I’m gonna die! Je begrijpt waarom ik deze nodig had. Maar serieus, ik had hem echt nodig. Ik vind het zo fijn om ’s avonds onder een kleedje op de bank te liggen. Ja, ook in de zomer. Mijn andere plaids zitten vol met hondenhaar omdat Odin altijd op de bank mocht. Nu we een nieuwe bank hebben en Odin hier niet meer op mag liggen, kan mijn plaid wel zonder hondenharen blijven. Mijn oude plaids kon ik allemaal weg gooien omdat ik de hondenharen er niet meer uit kreeg. Iemand tips?

Claire’s

Oké, wat kun je kopen bij de Claire’s wat je écht nodig hebt. Vooruit. Dit zijn spullen die ik niet echt nodig had, maar wel ontzettend leuk vind.

Zo kocht ik twee haarbanden. Jep, die linker is ook een haarband en geen ketting. Die staat heel mooi als je je haren bijvoorbeeld opsteekt. En een bloemenkrans is helemaal hip, maar met heel veel kleurtjes hoefde van mij dan ook weer niet. En dus koos ik voor de subtiele madeliefjes.

Dan kocht ik deze donut. Ik kocht laatst al een hele grote, maar blijkbaar is mijn haar daar nog niet lang genoeg voor. Daarnaast kreeg je bij aankoop van een donut, zo’n knotcrown gratis.

En last but not least kocht ik deze body art crayons. Krijtjes waarmee je op je lichaam kunt tekenen en die dus makkelijk te verwijderen is. Deze kocht ik niet zomaar. Roy roept al vanaf het moment dat ik mijn tatoeage op mijn rug heb dat hij deze wil inkleuren. En ik roep al die tijd dat hij dat mag in een vakantie. Maar elke keer hebben we niet de goede stiften. Dus toen ik deze zag, moest ik hem in mijn mandje leggen.

Heb jij de spullen in de winkels ook altijd écht nodig als je ze ziet?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close