Finaste betaalbare sieraden

FINASTE | Super mooie én betaalbare sieraden + kortingscode!

Sieraden maken een outfit af. Al moet ik zelf zeggen dat ik niet per se zomaar sieraden draag. Maar iets subtiels vind ik altijd wel mooi. Zeker als er ook nog iets van een betekenis achter zit. Zoals de gegraveerde ketting van Finaste in deze blog. Love it! Maar ook een aantal mooie armbanden vind ik altijd heel fijn kijken. Sowieso heeft Finaste super mooie én betaalbare sieraden! Kijk snel verder.

Deze blogpost is ontstaan d.m.v. een samenwerking. Dat verandert echter niets aan mijn mening. Voor meer informatie kun je mijn disclaimer lezen.

Finaste

Finaste doosjes

Finaste is Zweeds voor ‘Mooiste’. Daarnaast hebben founders Miriam en Filip heel veel liefde voor Zweden. Niet gek dus dat zij onder deze naam sieraden verkopen. Op Finaste vind je allerlei sieraden: van minimalistisch tot aan statement. Voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen er een hoop sieraden gratis gegraveerd worden. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen aan een dierbare.

Een ketting met betekenis

Muntjesketting finaste
Muntjesketting graveerbaar finaste
ketting finaste

Kettingen mogen bij mij subtiel, maar toch ook opvallend zijn. Niet heel gek dus dat ik koos voor een muntjesketting. Klein en fijn, maar toch ook zichtbaar. Zo leuk dat je een muntje ook kunt laten graveren bij Finaste! Je snapt dat ik koos voor de letters van mijn kinderen. Het feit dat zij aan mijn ketting hangen, zorgt ervoor dat ik de ketting nog liever draag.

Armcandy

Armband finaste
Finaste armband
double bread armband
Finaste dubbele armband

Ook vind ik het altijd heel leuk om mooie armcandy te hebben. Deze mag ook subtiel zijn, maar mag ook wat chunky’er zijn. Daarom vind ik deze combi zo mooi! Stoer en mooi tegelijkertijd. Het past vrijwel overal bij. Dat vind ik ook een hele belangrijke eigenschap van een sieraad!

Kortingscode

Kortingscode finaste

Hoe leuk is het, dat ik jullie mag verblijden met een kortingscode van 15% (m.u.v. sale)! Deze code is geldig t/m 30 november 2020 dus wees er snel bij!

De code die je mag gebruiken is: NATASJA15

Kende jij Finaste al? Welk sieraad is jouw favoriet?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close