Happy to B in plassen en modder

Mijn 3-jarige dochter is gek op plassen. “Jeeh, springen!”, roept ze dan vrolijk uit. Het volgende wat er dan gebeurt is de peuter die met een blij gezicht in de plas springt. Hoppa. Schoenen nat. Ai, niet iets waar ik als mama-zijnde gelukkig van word. Springen in de plassen of slenteren door de modder vind ik prima, maar wél met laarsjes aan. En dat weet onze peuter ondertussen dondersgoed. Ze is dan ook helemaal happy als ze haar Bergstein regenlaarsjes aan mag.

Bergstein regenlaarsjes into the jungle

Voor deze blogpost heb ik de laarsjes gekregen. Dit verandert niets aan mijn mening; ik ben altijd eerlijk. Voor meer informatie over samenwerkingen kun je mijn disclaimer lezen.

Onze peuter zit vol met fantasie. Ze maakt haar eigen verhalen en ook dat kan ze buiten laten zien. De wereld om haar heen is gewoon een jungle om te ontdekken. Daar sluit de nieuwste Bergstein collectie Into the Jungle dan ook mooi op aan. Met vier prachtige kleuren om de jungle om ons heen te ontdekken: brick, ocher, moss en stone.

Isabelle heeft laarsjes in de kleur ocher en Lucas in de kleur brick. Want hoewel Isabelle al goed weet dat ze met regenlaarsjes aan geen natte voeten krijgt, gaat Lucas nu pas net de jungle om hem heen ontdekken. Die loopt nu overal zo vrolijk rond, dat hij nog niet beseft dat hij nat wordt als hij met gewone schoenen aan door de plassen gaat denderen.

Lucas Bergstein brick

Ik vind beide kleuren prachtig! De ocher kleur komt actief over en de brick kleur juist stoer ontdekkend. Ondanks dat we moss en stone niet in huis hebben zijn dat ook twee hele mooie kleuren.

Bergstein ocher

De laarzen passen goed en houden de voeten van mijn kinderen droog. Zo kunnen ze allebei zorgeloos in de modder en de plassen spelen en genieten van buiten. Happy to B going on discovery!

Regenlaarsjes kinderen bergstein ocher en brick

En wil jij graag ook zulke fijne en mooie regenlaarsjes? Kijk hier waar je deze leuke regenlaarsjes voor kinderen kunt kopen. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 19 t/m 35.

Spelen jullie kinderen graag in de plassen en modder?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close