Review ♥ HEMA moisturising lipstick

Een meisje kan nooit genoeg lipsticks hebben. Ze heeft geen excuus nodig om er een te kopen. Maar een goed excuus is toch zeker wel dat je die ene kleur nog niet hebt. Dat was ook mijn excuus van deze aankoop. Ik had roze tinten, nude tinten, rood tinten en zelfs paars en bruin tinten. Maar oranje? Ho maar En dus ging ik op zoek naar een oranje kleur. Ik vond hem bij de HEMA. Kijken jullie mee naar de HEMA moisturising lipstick in de kleur 25 (een oranje tint)?

De huls

Ik vind een zwarte huls toch altijd wel chique ogen. Als je goed kijkt zie je wel duidelijk dat het een plastic huls is en dan oogt het net iets minder chique. Geen eye candy en dus een lipstick passend in de box met andere lipsticks. Niet eentje om op mijn kamer te showen. Ach. Hij is in ieder geval duidelijk met de witte letters.

Aan de onderkant van de huls staat het nummer van de kleur. Ik vind het jammer dat ze niet een naam hebben. Dat kan namelijk heerlijk catchy overkomen en meer aantrekkelijk om zo’n lipstick te kopen. Maar goed. Door de oranje stikker kan ik duidelijk zien dat de kleur in de huls oranje is.

De lipstick zelf ziet er mooi en glanzend uit. Het is een moisturising lipstick en door de glanslaag van de lipstick geeft hij mij ook echt het gevoel dat hij deze belofte waar kan maken.

Dit is wat HEMA zegt over de moisturising lipstick:

Een zijdezachte lipstick met hydraterende extracten die de droge lippenhuid verzachten, soepel en glad maken.

Ik ben benieuwd.

Swatch

Dit is de kleur op mijn hand in natuurlijk daglicht. Hij lijkt minder oranje dan gedacht, maar is het wel duidelijk.

En dit is de moisturising lipstick op mijn lippen. Ik vind de kleur echt heel erg mooi!

HEMA moisturising lipstick – 25 Oranje ♥ €3,-

Ik ben helemaal verliefd op de kleur. Het is een keer heel wat anders dan dat ik normaal draag, maar wat is hij prachtig!

HEMA beloofde een zijdezachte lipstick die de lippenhuid verzacht, soepel en glad maakt. Helaas ben ik het hier niet mee eens. Hij brengt stroef aan voor een moisturising lipstick. Daarnaast heb ik het idee dat hij mijn lippen droger maakt in plaats van juist soepeler en glad. Jammer, want ik ben wel mega enthousiast over de kleur!

Ben je opzoek naar een budgetproof oranje kleur lipstick, dan is dit zeker een mooie kleur. Maar ik raad je wel aan om eerst een balsem op je lippen in te laten trekken (deze na 5 tot 10 minuten met een tissue afdeppen) en daarna pas de lipstick aan te brengen. En ach, voor de prijs hoef je het niet te laten, toch?

Wat vind je van deze lipkleur?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close