Als ik de loterij win, dan… | #30dayblogchallengeNL

Hoe vaak heb ik al niet gedroomd van het winnen van de loterij? Al héél vaak. Maar hé, wie niet? Vraag 8 van de #30dayblogchallengeNL is: ‘Als ik de loterij win, dan…’ Nou dat ga ik je in het artikel van vandaag vertellen!

Natuurlijk hangt er veel af van de hoeveelheid. Ik bedoel, 1 miljoen is veel maar moet je toch zuiniger mee aan doen dan met 25 miljoen. Ik maak hieronder een opsomming met de plannen die ik heb als ik een hele – echt een hele – grote prijs zou winnen.

 1. Huis kopen / bouwen
  Roy en ik wonen heerlijk in ons huurhuis. Maar toch mis ik nog wel een hoop dingen. Dus een huis kopen zou (waarschijnlijk) het eerste zijn wat ik zal doen. Maar als ik er geen kan vinden die aan mijn wensen voldoet (of nog niet voldoende) zal ik absoluut een huis laten bouwen die aan al mijn eisen voldoet. Ik denk dat ik dan sowieso eerst een groter huis koop die meer aan mijn wensen voldoet, want een huis bouwen kan ook een meerder jaren plan zijn…
 2. Auto kopen
  Ik zou ook absoluut een nieuwe auto kopen. Hoewel ik blij ben met mijn 2e hands Citroën C3, heb ik toch altijd te veel pech met auto’s. Ik ga dan absoluut voor een nieuw model. Hoewel ik altijd geroepen heb een lime groene Volkswagen Beetle te willen of een zilver/zwarte Mini, zou ik dan misschien toch kijken voor een iets groter model. Ik vind de Audi Q3 ook erg mooi! En kijkend naar een toekomst met hopelijk kinderen zou deze auto ook praktischer zijn dan mijn Beetle of Mini.
 3. Vakantie
  Roy en ik zijn al zo’n 5 jaar niet meer op vakantie geweest. Dus ja, dat zou ik zeker ook snel doen. Ik wil graag dan terug naar Indonesië om aan Roy te laten zien waar ik 5 maanden lang gewoond heb. En daarnaast ook nog wat meerdere eilanden bezoeken. Daarnaast staat een rondreis door de USA ook al jaren op mijn bucketlist.
  Daarnaast zou ik ook mijn ouders en mijn zus en haar gezin mee op vakantie nemen en mijn schoonmoeder en zwager met zijn kids.
 4. Piece of Me
  Britney Spears heeft al zo’n 2 jaar een eigen show in Las Vegas. Duhhh… daar MOET ik dan naar toe!!
 5. Minder werken
  Stoppen met werken zal ik in eerste instantie sowieso niet doen. Ik vind mijn baan echt leuk. Lekker dansen met de kids! Maar ik zal zeker van 5 naar 3 dagen gaan. Meer tijd om te bloggen en om andere dingen te doen die ik leuk vind.
 6. Geld aan een goed doel schenken
  En ik ben de beroerdste niet. Ik zal absoluut geld aan een goed doel willen schenken. Welke? Dat weet ik niet. Dat zou ik eerst willen onderzoeken. In ieder geval een goed doel waarvan alles ook echt ten goede komt van het doel en niet de mensen die het organiseren. Ik vind vele doelen goed, maar ik zal wel kiezen voor doelen die dicht bij me staan.

Wat zou jij doen als jij de loterij wint?

Bron afbeelding

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

8 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close