best gelezen 2019

De 10 best gelezen artikelen in 2019

Met het nieuwe jaar in zicht, is het zoals ieder jaar weer tijd om met jullie een overzichtje te delen met daarin de 10 best gelezen artikelen in 2019 op mijn blog. Een aantal oude toppers staan ook dit jaar weer in de lijst, alsook artikelen in die ik dit jaar pas geschreven heb. Ik ben benieuwd of jullie ze allemaal al eens gezien hebben.

10. Stokke Tripp Trapp Mini Baby kussen

stokke tripp trapp mini baby kussen

Dat dit artikel de top 10 van 2019 zou halen, had ik nooit gedacht. Blijkbaar willen toch veel mensen weten of de Stokke Tripp Trapp Mini Baby kussen écht iets is. Het artikel heb ik zo’n 1,5 jaar geleden geschreven toen Isabelle zo’n ruime 7 maanden was. Ondertussen is ze 2 en hebben we nu sinds een half jaar dit kussen niet meer in gebruik.

Lees hier: Stokke Tripp Trapp Mini Baby kussen
Geschreven op: 26 april 2018
Dit jaar 1.251 x gelezen!

9. Forever Living Products – Aloe Heat Lotion

Grappig om te zien hoe ineens een artikel van vijf(!) jaar geleden in de top 10 komt. Dit artikel heeft er nog nooit ingestaan, maar blijkbaar wordt hij ineens goed gevonden via Google. Overigens is dit nog steeds een heel fijn product! Vooral als je (veel) sport en je spierpijn tegen wilt gaan. Dit product zorgt namelijk voor soepele spieren doordat hij verwarmd. Echt een héél fijn product dat wij hier thuis nog steeds graag gebruiken!

Lees hier: Forever Living Products – Aloe Heat Lotion
Geschreven op: 11 november 2014
Dit jaar 1.363 x gelezen!

8. Marleen: “Ik ben 34 kilo afgevallen”

Dit artikel werd al héél goed gelezen op het moment van publiceren. Ik had dus ook wel verwacht dat hij in deze lijst terecht zou komen. Marleen heeft hard gewerkt om 34 kilo af te vallen. Een inspiratie voor velen! Nog steeds werkt ze super hard om haar lichaam in shape te houden. Toppertje hoor!

Lees hier: Marleen: “Ik ben 34 kilo afgevallen”
Geschreven op: 3 mei 2019
Dit jaar 1.442 x gelezen!

7. SPEL | Who’s the man?

Who's the man spel

Vorig jaar stond dit spel op 3 in de top 10. Niet omdat hij niet meer goed gelezen wordt. Integendeel zelfs! Ten opzichte van vorig jaar is hij qua aantal keer gelezen bijna verdubbeld! Andere artikelen deden het gewoon beter dit jaar. Hoe dan ook is dit nog steeds een super leuk spel en simpel om te spelen! En het fijne is dat je het niet eens hoeft te kopen! Het enige wat je nodig hebt zijn papiertjes, pennen, een timer en een bak om de papiertjes in te doen.

Lees hier: SPEL | Who’s the man?
Geschreven op: 8 januari 2016
Dit jaar 2.216 x gelezen!

6. Drinkbeker tip voor baby’s | Munckin Miracle 360 ° Oefenbeker

Muchkin Miracle 360

Nog altijd vind ik deze beker mega fijn! Ik wil er dan ook graag nog een voor Lucas. In dit artikel gaat het om het kleinste model. Voor Isabelle hebben we later nog een grotere variant gekocht. Daar zijn we net zo blij mee. Hoe dan ook is dit dus écht een goede tip als je op zoek bent naar een beker voor je baby (of dreumes/peuter)!

Lees hier: Drinkbeker tip voor baby’s | Munckin Miracle 360 ° Oefenbeker
Geschreven op: 25 juli 2018
Dit jaar 2.222 x gelezen!

5. 7 tips om je relatie na jaren nog steeds leuk te houden

Heel eerlijk vind ik het bijzonder dat dit artikel de top 10 gehaald heeft. Zijn er dan écht zoveel mensen op zoek naar tips om hun relatie leuk te houden? Wauw! Dat had ik niet echt verwacht. Al met al kan ik best zeggen dat ik het artikel zelf wel sterk vind. Er staan echt hele goede tips in. Dus mocht je in een sleur zitten of gaat je relatie momenteel wat moeilijker, lees dan dit artikel even.

Lees hier: 7 tips om je relatie na jaren nog steeds leuk te houden
Geschreven op: 22 december 2018
Dit jaar 4.378 x gelezen!

4. BEAUTY REVIEW | Cien Vital Regenerative dag- en nachtcrème

Cien regenerative dag en nachtcrème

Vorig jaar stond dit artikel ook op 4! Nog steeds is dit een zeer geliefd artikel. En heel eerlijk: de crèmes zijn dan ook heel fijn! En dat voor een klein prijsje. Ik snap wel dat je wilt weten of het écht iets is en dus opzoek gaat naar reviews. Nou, welkom bij mijn enthousiaste artikel! Hopelijk zijn de mensen die het product gekocht hebben n.a.v. mijn artikel er ook tevreden mee!

Lees hier: BEAUTY REVIEW | Cien Vital Regenerative dag- en nachtcrème
Geschreven op: 1 september 2018
Dit jaar 7.714 x gelezen!

3. SPEL | Crazy 88 (met gratis printables)

Crazy 88

Vorig jaar stond deze blogpost nog op 2, maar dit jaar mag hij het doen met een mooie derde plek. Hij is door bijna 10.000 mensen meer gelezen dan de beauty review die hier op nummer 4 in de lijst staat! Dus ben je op zoek naar een hele leuke (en evt. zelf te maken) groepsactiviteit, dan ben je heel blij met dit artikel. En om het je wat makkelijker te maken zitten er ook gratis printables bij!

Lees hier: SPEL | Crazy 88 (met gratis printables)
Geschreven op: 26 juni 2018
Dit jaar 17.1K x gelezen!

2. €50 voor weekboodschappen

50 euro challenge

Ik snap wel dat dit artikel zó populair is. Want wie wil er nou geen geld besparen? Altijd leuk om te lezen hoe anderen hun geld uitgeven als zaken zoals de weekboodschappen. Echter moet ik dit artikel binnenkort wel een update gaan geven, maar nog steeds staan hier denk ik wel hele fijne en relevante tips in.

Lees hier: €50 voor weekboodschappen
Geschreven op: 12 december 2018
Dit jaar 17.7K x gelezen!

1. 65 leuke dingen om te doen zonder geld

Al járen is deze blogpost zéér populair. De onbetwiste nummer één in deze lijst, want hij heeft ruim het dubbele aantal bezoekers dan de nummer twee in deze lijst. Nog steeds ongelooflijk dat hij nog steeds zo vaak gelezen wordt. Maar ook hier weer: we willen graag zo min mogelijk geld uitgeven.

Lees hier: 65 leuke dingen om te doen zonder geld
Geschreven op: 4 februari 2015
Dit jaar 39.3K x gelezen!

Dit waren mijn best gelezen artikelen in 2019. Heb jij al deze artikelen al eens gelezen? Ik ben benieuwd. Laat je het me hieronder weten?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close