Familie Superstar

Vrijwel iedere keer als we als gezinnetje de deur uit gaan, voel ik me helemaal in mijn nopjes. Sowieso is het al een zegen dat we een gezinnetje hebben, maar daarnaast vind ik het mega leuk om te twinnen. Helaas heb ik nog niet echt iets gevonden waarmee ik kan twinnen met mijn dochter, behalve… onze schoenen! En eerlijk is eerlijk, eigenlijk is het geen twinnen omdat papa ook gezellig mee doet. Goed. Een heel artikel over onze schoenen dus. Waarom? Nou ja, omdat ik nog nooit zo lang dezelfde schoenen draag als nu. Let me tell you all about it!

Schoenen in de mode

Ik ben helemaal niet zo van meegaan met de mode. Dat doe ik alleen als ik iets daadwerkelijk leuk vind en meestal is dat pas wanneer de hype alweer bijna voorbij is. Maar met deze schoenen was het anders. Of misschien ook niet, want ze zijn al behoorlijk lang op de markt. Al sinds 1969! Maar goed. Zo’n 2 jaar geleden kwamen de Adidas Superstar weer in de mode en zag je er iedereen mee lopen. Je zag de originele witte met zwarte strepen en zwarte met witte strepen, je zag de compleet witte Adidas Superstar en je zag ze met allerlei andere kleuren. Vooral de compleet witte variant en de witte met gekleurde strepen zag je op straat.

Zo’n twee jaar na aankoop

Zoals ik al zei vonden Roy en ik de schoenen ook echt super tof. En dus koos Roy voor de witte met zwarte strepen en ik ging voor de witte Adidas Superstar. En wat lopen ze lekker! Ik heb ze nu zo’n 2 jaar en ik loop er vrijwel iedere dag op. Hier en daar een uitzondering natuurlijk. Zelfs na al die tijd vind ik ze nog lekker lopen en dat komt niet vaak voor. Vaak heb ik dezelfde schoenen niet langer dan één jaar. Of omdat ze versleten zijn of omdat ze niet meer lekker lopen. Met deze schoenen is dat dus anders. Héél anders, want Roy heeft zelfs nóg een paar aangeschaft.

Familie Superstar

Toen ik vorig jaar zo’n 9 weken in verwachting was, kreeg ik van Roy het eerste cadeautje voor Isabelle. De kleinste maat Adidas Superstar. OMG! Dit was (en is nog steeds) zó schattig! Zó schattig zelfs, dat we de Adidas Superstar schoenen gebruikt hebben in onze baby bekendmakingsposter. Toen al waren we dus Familie Superstar. Ik kon niet wachten om de kleine deze schoentjes aan te geven.

Iedere keer als we nu de deur uit gaan, heeft Isabelle haar Adidas Superstar schoenen aan. We krijgen er zoveel leuke opmerkingen over! Vooral ook als ze zien dat wij ze alle drie aan hebben. Ik denk ook gewoon dat deze schoenen tijdloos zijn. Niet voor niets natuurlijk dat ze al sinds 1969 bestaan én nog steeds verkocht worden. Als Isabelle dadelijk een maatje groter moet, weten wij wel welke schoen het wordt.

Welke schoenen vinden jullie helemaal te gek?

Dit artikel bevat een samenwerking | Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close