OOTD | Nazomer 2015

Tijd voor mijn tweede outfit post op Another Chapter. Ik vind het nog altijd super spannend, maar van deze look was ik overtuigd. Vrouwelijk maar speels. Ik denk dat dit een outfit is die passend is bij wie ik ben. Hoewel ik dat nog altijd super lastig vind om in kleding uit te drukken, denk ik dat het met deze outfit vrij aardig gelukt is. Ik hoop dat jullie hem mooi vinden! Ik ga jullie laten zien wat ik nou precies aan heb en natuurlijk zoom ik ook in op een paar details. 

Een paar weken geleden bestelde ik bij de Wehkamp wat nieuwe kleding. De blouse die ik aan heb werd die dag bezorgd – en nog wat meer kleding, maar die zie je niet in deze post – en natuurlijk wilde ik hem meteen aan trekken. De mint groene blouse is van het merk Yessica wat officieel verkocht wordt bij de C&A. Hij verbergt heerlijk mijn muffintop (haha!), maar accentueert toch het vrouwelijke.

De broek heb ik een jaar of twee en heb ik gekocht bij boohoo.com. Lekker rekbaar en daardoor maakt het niet zoveel uit in welk seizoen ik hem draag – you got it? 😉

De schoenen heb ik ook al een langere tijd en heb ik ooit gekocht bij ShoeTime. Dit zijn absoluut één van mijn favoriete hakken die ik in mijn schoencollectie heb. De bandjes zorgen ervoor dat ik niet uit de schoen schiet en dat ze heerlijk op hun plek blijven. Ideaal!

Een haarband is toch al een aantal maanden wel een item wat ik graag bij mijn haarspullen heb liggen. Vooral de haarbanden die op deze manier gedragen kunnen worden. Ik vind het stoer en onafhankelijk eruit zien. Beetje 70’s, maar dat is helemaal hip dit najaar. De haarband komt van de Claire’s.

En dan nog de laatste details waar ik aandacht aan wil geven. De armbanden komen van het Kruidvat. En eerlijk is eerlijk: ik heb ze al bijna 15 jaar(!). Dit zijn van die items die dan in een kistje verdwijnen en uiteindelijk weer tevoorschijn getoverd worden.

De ketting is van dyki.nl en heeft de naam La Mia Vita. Je kunt er je eigen bedeltjes instoppen en daarmee maak je hem super persoonlijk. Het enige nadeel is dat je niet alle bedeltjes kunt zien als de ketting om je nek hangt. Ach, aan de andere kant is het iets super persoonlijks dus waarom zou je ook alles moeten zien? Dat is een kwestie van de ketting vast houden.

Ik hoop dat jullie deze outfit mooi vinden en ik hoop dat ik snel echt een eigen stijl kan ontwikkelen om jullie nog meer te laten zien.

Wat vinden jullie van deze outfit?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

14 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close