SMOOTHIE | Green World

Normaal komt er op maandag een video online. Maar door mijn horrorgebit lukte het me niet om te filmen. Anyway, al een hele tijd geleden maakte ik een groene smoothie. Ik had er ook foto’s van gemaakt, maar somehow was ik vergeten dat ik dit dus gedaan had. Beter laat dan nooit en dus hier een blogpost over mijn groene smoothie! Ik vond hem erg lekker! Ik noem hem Green World omdat er vanuit meerdere continenten smaken inzitten: denk aan de tropische kiwi en banaan en Aziatische kokos. En wat er nog meer in zit? Zie dat in deze blogpost! 

WAT HEB JE NODIG?

  • 2 handjes gewassen spinazie
  • 1 eetlepel chiazaad
  • 1 banaan
  • 1 groene kiwi
  • 250 ml Griekse yoghurt
  • 6 eetlepels geraspte kokos

EN HOE DAN VERDER?

Snij de banaan en kiwi in stukjes en gooi deze in de blender. Gooi vervolgens de overige ingrediënten erbij en zet de blender aan. Blenden tot een zacht papje en klaar is kees. Super simpel!

Groen ziet er altijd gek uit, maar het smaakt delicious! De kokos zorgt voor een mooie tropische smaak en de chiazaad zorgt voor de extra vitaminen. De banaan maakt de smaak zacht en de kiwi juist weer wat pittiger. Ik vind dit een hele mooie combinatie en is een erg goed begin van de dag!

Drink jij wel eens een groene smoothie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

11 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close