ervaring borstvoeding

Mijn ERVARING met BORSTVOEDING | De fijne én lastige momenten

Ik heb bijna 1,5 jaar ervaring in het geven van borstvoeding aan twee verschillende kindjes. In deze video deel ik dan ook met jullie mijn ervaring met borstvoeding; de fijne en lastige momenten. Ik vertel over het borstvoedingsavontuur van zowel Isabelle en Lucas, de dipjes in productie (en hoe ik hiermee om ben gegaan), de onzekerheid en ook de fijne momenten! Ben jij een mama-to-be die twijfelt of ze borstvoeding wil geven of ben jij een mama die borstvoeding geeft en op zoek naar ervaring, dan is deze video helemaal geschikt voor jou!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze video vonden. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Ben jij een mama-to-be of heb je al kinderen en geef je wel/geen borstvoeding? Praat erover hieronder in de comments!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close