digitale boekenclub bol.com

Speciale digitale boekenclub voor alle thuisblijvende kinderen

Om het binnenblijven een beetje aangenamer te maken voor de jongere thuisblijvers in Nederland en België, opent bol.com een speciale digitale boekenclub. Kinderen kunnen zowel ebooks lezen als verhalen luisteren die door bekende gezichten worden voorgelezen. Iedere week komen er nieuwe ebooks en luisterboeken bij en iedere ochtend om 09.00 uur verschijnen nieuwe de video’s, precies op tijd voor de opening van het digitale thuiskantoor van ouders.

Annet Scheermeijer, director boeken bij bol.com: ‘Voor ons allemaal is het dagelijks leven nu op z’n kop gezet. Kinderen kunnen niet naar school, waar mogelijk blijft iedereen thuiswerken en we vermijden sociale contacten. Het minste dat wij als bol.com kunnen doen is het thuiswerken voor ouders wat makkelijker maken en kinderen tegelijkertijd een waardevolle invulling van hun tijd bieden.’

Bekende voorlezers

Een aantal bekende Nederlanders zullen een bijdrage leveren door vanuit huis verhalen voor te lezen, zoals Monique Smit, Jill Schrinhofer, Nola Kemper en Niek Roozen. Zij lezen steeds korte verhalen voor, die los van elkaar geluisterd kunnen worden. Voor alle boekenliefhebbers is er iets te vinden, de verhalen kunnen stoer, spannend, leerzaam en grappig zijn. In de boekenclub van bol.com vinden de kinderen elke week nieuwe ebooks en luisterboeken voor verschillende leeftijdscategorieën. Voor de keuze in boeken wordt samengewerkt met uitgeverij Overamstel, uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, uitgeverij Querido en uitgeverij Lannoo.

De boeken van de digitale boekenclub zijn voor 0,01 eurocent per stuk te lezen en beluisteren.

Boeken bij bol.com

Bol.com is in 1999 opgericht als eerste online boekenwinkel. Boeken nemen nog steeds een bijzondere plek in op het platform van bol.com. Bol.com verkoopt miljoenen nationale en internationale titels, zowel fysieke boeken, ebooks als luisterboeken. Daarnaast heeft bol.com in 2017 samen met Rakuten Kobo het Kobo Plus-abonnement opgezet. Hiermee kunnen abonnees onbeperkt ebooks lezen en luisterboeken beluisteren voor een vast bedrag per maand via de e-reader, smartphone en tablet via de ‘bol.com Kobo app’. Het aanbod Kobo Plus telt inmiddels meer dan 480.000 nationale en internationale titels en hier worden elke dag nieuwe titels aan toegevoegd.

Ik vind het in ieder geval een tof initiatief! Hoe gaan jullie om met deze thuissituatie?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close