cadeau inspiratie dreumes

Wat geef je een 1-jarige cadeau?

Nog één week en dan wordt mijn baby een dreumes. Een hele tijd ben ik bezig geweest met het bedenken van haar cadeaulijst, want wat geef je een 1-jarige (of dus dreumes) nou eigenlijk? Ik vond inspiratie bij vrienden en kennissen als ook het internet. Vandaag deel ik met jullie het verlanglijstje van Isabelle. Voor de visite hebben we trouwens een online verlanglijstje gemaakt.

Boekjes

Ik vind boekjes lezen super belangrijk voor haar ontwikkeling. Gelukkig vindt Isabelle het zelf ook erg leuk. Daarom staan er een aantal boekjes op het verlanglijstje van Isabelle.

Buiten

Ondanks dat we de herfst in gaan, is het toch leuk om buiten te spelen. Zo hebben we al een speelhuisje en een picknicktafeltje, maar het volgende zouden we ook graag willen:

Constructie

Bouwen en ontdekken is super goed voor de ontwikkeling en het ruimtelijk inzicht. Daarnaast kan het ook de creativiteit stimuleren. Niet gek dus om ook constructiematerialen te vragen.

Fantasie

Ook vind ik het stimuleren van de fantasie super belangrijk. Dus speelgoed waarbij we haar fantasie kunnen stimuleren is ook belangrijk. Natuurlijk hoort dit ook deels bij constructie, want ook daar heb je je fantasie voor nodig.

Kleding

Qua kleding heb ik niet zo veel wensen. Ik wil graag voor Isabelle een badjas. Daarnaast zijn kleertjes in maatje 74/80 welkom.

Overig

Ze heeft voor haar verjaardag een maandje geleden al een loopkar (activity center) gekregen, omdat ze er al aan toe was. Maar dat kan ook een idee zijn om cadeau te vragen. Daarnaast:

  • Melktandjes en Haarlok flesjes
  • HEMA bon
  • Prénatal bon

Wat vind jij leuke cadeaus voor een 1-jarige/dreumes?

Dit artikel bevat een aantal affiliate links. Dat betekent dat als jij via deze link het product koop, ik daar een klein bedrag van ontvang. Dus als je een van de bovenstaande producten wilt kopen, zou je mij helpen door het via deze links te doen. Alvast bedankt! | Disclaimer 

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close