Onze Facebook aankondiging

Nu alles out in the open is, kan ik ook met jullie onze Facebook aankondiging laten zien. En man, wat ben ik daar trots op! Ik heb het helemaal zelf ontworpen en gemaakt. En nee, het is niet de afbeelding hierboven 😉

Roy en ik zijn gek op films en dus was het niet meer dan logisch om een filmposter te maken. Alhoewel we eigenlijk liever een chaotischere setting wilden, hadden we hier de dag dat we de foto maken geen zin in om de boel op stelten te zetten. Ik was dus lichtelijk teleurgesteld dat het er sowieso niet uit kwam te zien zoals ik me dat bedacht had.

Toch ben ik super trots op het resultaat en valt het me helemaal niet tegen. Nou, hier is ‘ie dan:

En wat vinden jullie van onze poster? En hoe heb je of hoe zou je zelf jullie zwangerschap aankondigen?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close