Teske: Live @ Tivoli

Gisteren 4 november 2016 was het zo ver: het allereerste concert van Teske. Ik had voor mijn verjaardag in juli een ticket gekregen van lieve vriendin Larissa en samen waren we dan ook erg benieuwd. Want zoveel nummers had Teske nog niet uitgebracht…

Al super snel waren de tickets uitverkocht. Eerst voor de 4 november en daarna al snel voor 5 november toen die er eenmaal bij kwam. Afgelopen week werden nog 3 nieuwe liedjes gereleased. Meteen werd duidelijk dat Teske toch echt voor Nederlandstalig zou gaan. Ik moest even wennen aan de nummers. Zo klonk Opnieuw heel catchy, In Mijn Glas een beetje vreemd qua tekst en beetje zweverig sfeertje en Bla Bla Bla heel luchtig.

Ik ben niet al te dol op Nederlandstalige muziek en daardoor wist ik niet zo goed of ik het concert dan wel leuk zou vinden. Ik verkeerde in ieder geval in goed gezelschap. 😉

Hoewel dit allemaal erg negatief klinkt, kan ik jullie het volgende vertellen: WAT IS ZE LIVE GOED! Het geluid was super mooi. Heel vol. En wat een genot om naar de muzikanten te kijken. De drummer, de gitarist en de toetsenist waren de hele tijd aan het lachen en waren zichtbaar aan het genieten.

Teske klonk écht héél goed live. Ze was enorm zenuwachtig. Dat zag je aan haar verschijning, maar merkte je niet terug in de zang. Super knap! Ik vond haar vooral heel oprecht overkomen. En daar was ik zelf wel heel blij mee. Want toen ik haar zo’n 2 jaar geleden ontmoette op de Dutch YouTube Gathering, kwam ze heel arrogant over. Nu zie ik weer dat leuke meisje, wat oprecht heel blij is met wat ze heeft en met wat ze doet. Ze zag er gewoon uit als zichzelf: niet extra opgedoft, maar gewoon down to earth. Een oversized longsleeve en zwarte spijkerbroek. En wat me vooral opviel was het subtiele kettinkje wat losjes over haar longsleeve viel. Gewoon Teske dus. Niks geks.

Ze heeft vooral nieuwe nummers laten horen en dan natuurlijk een aantal bekenden. Ook de nieuwe nummers vond ik mooi. Vooral het nummer – ik ben even de naam kwijt, maar kijk hieronder de video (het een na laatste nummer geloof ik in de video) – vond ik heerlijk om naar te luisteren. Maar ook super knap hoe ze Samen ter gehore bracht.

Ja, ik vond het onverwachts een top avond! Vooral veel jonge meiden, die na verwachting overal op gilde, haha! Maar Teske heeft haar plek op het podium dubbel en dwars verdiend!

Ben je nieuwsgierig? Ik heb een korte compilatie gemaakt van een aantal liedjes die ze gezongen heeft (uiteraard niet allemaal).

En wie kijkt er ook uit naar een album?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

9 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close