VLOG : De eerste 8 weken

Ik blijf super enthousiast over het feit dat het nu bekend is! De afgelopen weken heb ik ook gevlogd. In eerste instantie vlogte ik bijna dagelijks, maar het enige wat je zag was eigenlijk dat ik misselijk was. Dus die beelden heb ik er maar uit geknipt. Wat je dan wel kunt zien…

  1. Mijn huilerige verhaal dat we in verwachting zijn.
  2. De bekendmaking aan mijn schoonmoeder en mijn ouders.
  3. En het verhaal van de 8 weken (en dus de eerste) echo, omdat ik toen mijn camera vergeten was.

Heel veel plezier!

Als je ook via video op de hoogte wilt blijven, abonneer je dan even snel op Another Vlog.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close