terug naar bloggen

Terug naar bloggen update

Whoa, ik kom er even net achter dat het bijna een heel jaar is geweest dat ik voor het laatst hier geblogd heb. Ik vertelde het jullie in die blog dat ik het druk had met de pabo en dat ik het na 8 jaar vol bloggen wel even mooi vond om dit niet ook nog te doen. Waarom ik vandaag dan deze blog voor jullie upload? Dat vertel ik hieronder!

Reden één

De eerste en meest simpele reden is dat ik het bloggen zeker wel mis. Zeker nu ik ook niet vlog i.v.m. – juist – de pabo en het werk, mis ik het des te meer. Ik sta nog steeds achter mijn keuze om even niet met bloggen bezig te zijn: puur om mijn focus, energie en balans op de juiste manier in te zetten wat betreft mijn studie, werk, gezin en mijn welzijn. Dus dit is nog geen volle comeback. Maar ik heb wel de intentie om weer wat vaker een blog online te zetten. Wel erop lettend dat ik geen blogs maak die me veel tijd kosten, bijvoorbeeld i.v.m. foto’s maken en editen, want dan schiet ik mijn doel weer voorbij. Nu het zomervakantie is, zou dat eventueel wel kunnen, maar dat zien jullie dan vanzelf wel.

Reden twee

De tweede reden is dat ik nog altijd de intentie heb om online groeien. Ik focus mij natuurlijk nu op Instagram en heb daar zulke leuke volgers! (Volg mij via @natasjaonline.nl) Ik ben daar enorm dankbaar voor. Echter weet ik ook dat erbij bloggen helpend kan zijn. Op meerdere manieren zichtbaar zijn is belangrijk voor een online business. Dus gezien ik bloggen zo mis en leuk vind, zie ik het ook als een win-win situatie. Ergens vind ik het een beetje suf om dit online te gooien en te vertellen dat ik online wil groeien. Maar, zoals jullie weten – als je me al langer volgt – ben ik eigenlijk altijd wel eerlijk over allerlei zaken. Daarbij is het niet dat ik ooit online ben begonnen om er een business van te maken en dat ik het oprecht leuk vind om te doen. Maar hoe tof zou het zijn, als ik er nog meer uit kan halen? Dat lijkt me echt gaaf en daar heb ik jullie natuurlijk bij nodig!

Nog te verwachten

Again: het actief bloggen zal ik nog niet oppakken, want na de zomervakantie krijg ik het sowieso weer gigantisch druk, maar ik zal wel weer wat actiever worden wanneer mijn tijd en energie dit toelaten. Hopelijk vinden jullie dat ook leuk! Dat gezegd te hebben, zal ik binnenkort een update geven over mijn sportavontuur en over de pabo. Maar mochten jullie nog andere dingen van mij willen weten, let me know!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close