stokke tripp trapp mini baby kussen

Stokke Tripp Trapp Mini Baby Kussen

Al vanaf de geboorte van Isabelle gebruiken wij de Stokke Tripp Trapp. In eerste instantie uiteraard met de New Born set. Zo kon Isabelle toch fijn bij ons aan tafel als wij bijvoorbeeld gingen eten. Ook was het super makkelijk met het geven van de eerste hapjes. Maar… Isabelle is nieuwsgierig aangelegd en wil graag zitten (hoewel ze dat zelf nog niet kan) en om haar heen kijken. En dus besloten we de New Born set te verruilen voor de Baby Set. Er was maar één probleem… Isabelle was te klein… Gelukkig worden er ook stoelverkleiners verkocht!

Voor de baby set heb je een standaard kussen met allerlei leuke patroontjes en kleurtjes. Maar helaas(?) is Isabelle niet zo breed aangelegd en wiebelt ze zo alle kanten op. En dus zochten we op het internet naar stoelverkleiners. Stokke heeft die zelf ook! Omdat we het niet durfde te bestellen – stel je voor dat dit ook niks zou zijn – gingen we naar de Prénatal. Voor de grap zette we Isabelle in de baby set met de normale kussen. En ja hoor, dat was geen succes. Gelukkig hadden ze ook een Tripp Trapp staan met verkleiner. Dat was zó veel beter! Hoewel Isabelle nog steeds wat aan de kleine kant is en ook deze verkleiner de stoel nog niet voldoende vult, valt Isabelle in ieder geval niet meer om. Ze zit echt rechtop in de stoel!

Het verschil met de gewone set, is dat hier de zijkanten dus gevuld worden. Ook dit kussen zouden we nog lange tijd moeten kunnen gebruiken. Hij is namelijk geschikt voor baby’s tussen de 6 en de 18 maanden. Daarna zou Isabelle in theorie groot genoeg moeten zijn voor de gewone set.

Omdat Isabelle dus nog een tikkeltje te klein is, kan ze lekker leunen op de zijkant. Ze zit prinsheerlijk in haar stoeltje. En gaaf dat ze het vindt! Ze kijkt vrolijk om haar heen! Ook bij het eten is dit zó veel fijner. In de New Born set probeerde Isabelle echt naar voren te komen en zelf de lepel te pakken. Maar omdat ze daarin meer ligt, lukte dat niet goed en moest ze mopperen. Zo hebben we dus een veel vrolijkere baby!

Ik ben erg blij met de Stokke Tripp Trapp Mini Baby Kussen oftewel stoelverkleiner. Het jammere is dat deze maar in 2 kleuren verkrijgbaar is. Wij hebben de kleur Cloud Sprinkle en de andere kleur is Soft Sprinkle. De Soft Sprinkle is wit met bolletjes en die van ons is dus grijs/blauw met bolletjes. Een ander nadeel is de prijs. Die weet Stokke met de gehele stoel (en alles wat er bij komt kijken) heel duur te maken.

Stokke Tripp Trapp Mini Baby Kussen: €44,-

Welke stoel heb jij voor je kleintje?

Ps. Het slabbertje wat Isabelle om heeft, heb ik gekregen van mijn zus toen zij in verwachting was van haar eerste kindje. Daarop de vraag of ik peettante wilde worden!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close