Sint Jan Kathedraal beklimmen | Vlog #49

Afgelopen zaterdag ging ik samen met Roy, mijn nichtje en mijn zwager de Sint Jan Kathedraal beklimmen in Den Bosch. Roy wilde dit al héél lang en in de kerstvakantie kon je dit elke dag doen. Tijd dus voor een nieuwe vlog. Ik neem jullie mee door mijn dag. Van het mysterie in de toren, tot helemaal bovenin en uiteraard ook de rest van de dag krijg je te zien. Ik hoop dat jullie het weer leuk vinden. Als dat zo is, vind ik het super tof als je even een blauw duimpje omhoog wilt doen. En ben je nog niet geabonneerd – onwaarschijnlijk, maar toch 😉 – dan vind ik dat super cool als je dat nog eventjes wilt doen! 

Hoe was jullie weekend?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

7 Comments

 • Gerda van Horrik

  4 januari 2016 at 09:28

  Kei cool !!! Staat ook nog steeds op m’n verlanglijstje. Ik denk dat ik dan nog wel even wacht tot volgend jaar want via de dakgoot naar de andere kant lopen lijkt me helemaal te gek. Wij zijn een paar jaar geleden ook op het dak van de kathedraal (duomo) van Milaan geweest en daar kon je ook helemaal rondlopen. Was echt prachtig.
  Gisteren ben ik samen met Romy naar kasteel Amersoyen geweest. De kindjes mochten zich verkleden als jonkvrouw/heer en in de wapenkamer mochten ze onderdelen van een harnas passen. En natuurlijk kregen ze allerlei leuke weetjes te horen. Hoeveel w.c’s zijn er in het kasteel, waarom zijn de 1e trappen die gebouwd zijn zo smal en de latere juist weer heel breed? Waarom zijn de traptreden ongelijk?
  Romy wilde eerst niet (mam, dat is voor jongens…) maar toen we uiteindelijk weer naar huis gingen was ze toch heel blij dat we wel gegaan zijn haha.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close