Happy Moments niet meer als vast item?

Terwijl ik Happy Moments #27 probeer te typen, merk ik dat ik er niet uit kom. Ik heb echt enorm veel Happy Moments gehad afgelopen week, maar ik kon ze zo niet 1-2-3 terug halen. Dus bekeek ik mijn vlogs. En terwijl ik de eerste zin typte, vroeg ik me af of het nog wel zo’n zin had. Immers zet ik elke dag alles al online. Vooral de dingen die me gelukkig maken. Er ontglipt maar zelden iets aan mijn meerdere dagelijkse vlogs. (Klik hier voor mijn bijzondere concept!

Want wat heeft het voor zin? Als je wilt weten wat voor leuke/gekke/grappige dingen ik heb meegemaakt, kun je ook mijn vlogs bekijken. Toch?

Of lezen jullie liever iets dan dat je het bekijkt in een video? Dat kan natuurlijk ook?

Is het dan bijvoorbeeld een idee om een combinatie te maken?

Zoals je leest, weet ik het ook niet. Of ik weet vooral niet wat jullie willen. Wat zijn jullie ideeën hierover? Laat me dat hieronder weten! Met plezier maak ik de Happy Moments. En of dat is d.m.v. vlogs (wat ik dus al dagelijks doe) of d.m.v. van dit item. Het maakt me beide gelukkig. Dus wat willen jullie?

Laat je het me hieronder even weten?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close