Forever Living Products ♥ Aloe Heat Lotion

Ik heb een nieuwe beste vriend. En ik stel hem graag aan jullie voor: Aloe Heat Lotion van het merk Forever Living Products. Hoewel ik vorig jaar ook een aantal producten testte van dit merk en ik toen niet mega enthousiast raakte (vooral door de prijs), zijn er steeds meer producten van FLP waar ik echt enthousiast van word. De Aloe Heat Lotion is zo’n product. In dit artikel vertel ik jullie meer over de functie van dit product en waarom het mij enthousiast maakt.

E E N    S I M P E L E    T U B E

Aloe Heat Lotion is – zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden – een crème substantie en zit in een tube van 118 ml. Wat mij betreft een raar getal, maar je hoort me ook zeker niet klagen.

Op de voorkant van de tube staat meteen een korte beschrijving. Dit vind ik zelf altijd ideaal omdat je meteen weet waar een product voor bedoelt is. Volgens de beschrijving is dit een verzachtende massage lotion. Hmm… massage? Dat klinkt goed!

Op de achterkant van de tube staat een uitleg over het product. Ook dit vind ik fijn, want je hebt direct wat meer informatie. Daarnaast kun je lezen dat de lotion een warmtegevoel afgeeft op de plaats waar het is aangebracht en dat er Aloë Vera gel in zit, waardoor ook de naam van het product duidelijk is.

En een gebruiksaanwijzing is ook altijd handig, al spreekt het bij een lotion meestal voor zich. Let wel op dat zwangere vrouwen en kinderen onder de 6 dit product niet gebruiken. Wel jammer dat je niet kunt lezen waarom dit zo is.

aloe-heat-lotion-06En ook de ingrediënten staan op de verpakking. Forever Living Products staat bekend – of eigenlijk zijn juist bekend – door hun Aloë Vera. Je kunt dan ook lezen dat dit ook het meeste in dit product zit. Hoewel veel merken adverteren dat hun crème – of wat dan ook – op Aloë Vera gebaseerd is, zie je vaak dat dit product halverwege of onderaan de ingrediëntenlijst staat. Hoe hoger iets in de ingrediëntenlijst staat, hoe meer er in het product verwerkt is. Wat mij betreft ziet deze lijst er goed uit.

E E N    G R A T I S    M A S S A G E

Mijn nichtje van 14 wil later graag schoonheidsspecialiste worden en krijgt op haar middelbare school al de kans om dingen omtrent dit vak te oefenen. Ze zijn nu bezig met het geven van massages op de armen en handen. Dus toen ik vorige week bij haar zusje op verjaardag was, wilde ze graag even oefenen. Tegen een gratis massage zeg ik geen nee.
Ze gebruikte de Aloe Heat Lotion en gaf een heerlijke massage. Nou vertel ik dit niet om mijn nichtje de hemel in te prijzen, maar omdat het werkelijk waar een perfecte combinatie was: mijn nichtjes massage en de Aloe Heat Lotion. Op plekken waar mijn arm en hand behoefte had aan soepele spieren, werd het product warm. Heel gek, zo’n zelfdenkend product! Op bepaalde plekken werd de lotion dan ook ‘heter’ dan op andere plekken. En op sommige plekken voelde de lotion gewoon aan als een fijne lotion. Ja, echt heel gek. Maar ik was verkocht!

F O R E V E R    L I V I N G    P R O D U C T S    ♥    A L O E    H E A T    L O T I O N

Door het enthousiasme van mijn zwagers gezin over de producten van Forever en door mijn eigen ervaringen die ik bij hen thuis ervaren heb, heb ik me direct ingeschreven als distributeur. Dit was net zo makkelijk, want ik ben afgelopen zaterdag (opnieuw) begonnen met hun detox en fit programma. En als distributeur krijg je korting, dus win-win. Maar goed, ik dwaal af, want dit is een ander verhaal waar ik sowieso nog op terug ga komen.
Anyways, ik bestelde de Aloe Heat Lotion, want ik wist dat ik hem de komende tijd nodig zal hebben. Door het programma wat ik momenteel volg, sport ik meer dan normaal en dat levert de nodige spierpijn op. Door na het sporten mijn pijnlijke spieren in te smeren met Aloe Heat Lotion verminder ik de pijnlijke spieren tot zelfs helemaal geen spierpijn! Je snapt waarom ik enthousiast ben?

Het goede aan deze tube is dat hij bezegelt is. Zo weet je zeker dat het een nieuw product is. Vergeet dus niet even de dop eraf te draaien, als je de lotion voor het eerst wilt gebruiken.

Het is een handige tube met een klein gaatje, waardoor je het product makkelijk kunt beperken tot de juiste hoeveelheid.

En veel heb je dan ook niet nodig. Met dit dotje op mijn arm, kan ik heel mijn arm én hand insmeren!

Je ruikt het overigens wel als je dit product gebruikt hebt. Er zit zowel menthol als eucalyptus in en tja, die geur is nou eenmaal sterk. Dus houd je niet van deze geur, dan is het product niet echt een aanrader. Ik vind het zelf wel lekker. Maar dat kan ook komen doordat ik bijna het hele jaar door verkouden ben, en de geur van dit product mijn neus een beetje open houdt.

Natuurlijk is de prijs ook belangrijk. Een tube met daarin 118 ml kost €18,63. Maar word jij distributeur bij Forever dan krijg je 15% korting en kun je zelfs uiteindelijk meer korting krijgen. Laat je hierover inlichten door een distributeur bij jou in de buurt.

C O N C L U S I E

Ik roep het al door het hele artikel hoe enthousiast ik ben. Mijn conclusie is dus dat ik – tja – enthousiast ben, haha! Ik ben niet alleen meer dan tevreden over de (gekke) werking van het product, maar ook over de duurzaamheid van het product. Je hebt maar een beetje nodig voor een groot oppervlak en ik hou wel van zuinigheid! Het is gewoon een heel fijn product om bijvoorbeeld mee te nemen naar de sportschool. Ik vind het ook lekker om dit product te smeren als ik last heb van mijn nek én voor de geur tegen mijn verkoudheid!

Forever Living Products Aloe Heat Lotion kun je hier bestellen.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close