Fun

BOYFRIEND TAG EXTREME | video

Met zijn tweeën heb je meer plezier dan alleen en dus maakte ik weer een video met Roy. Deze video was vooral voor mij heel leuk om te maken en voor Roy… Tja, die vond het iets minder grappig en kijkt nu al uit naar zijn wraak. Maar goed. We filmden de beroemde Boyfriend TAG. Een TAG waarin mijn vriend vragen over mij moet beantwoorden. Maar om het extra leuk te maken – of gemeen, het is maar hoe je het bekijkt! – krijgt Roy bij elk fout antwoord een elektrische schok, muwahahahaha!  Veel plezier met de Boyfriend TAG extreme!

De reden dat hij hier aan mee werkt? Er komt uiteraard ook een Girlfriend TAG, waarin de rollen dus zijn omgedraaid. Oh oh..

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en als je nog niet geabonneerd bent, vind ik het leuk als je dat even wilt doen. Dat kan door hier te klikken. En een duimpje omhoog vind ik ook leuk.

Wat vonden jullie het leukste van dit filmpje?

Een beetje een cheesy vraag, maar ik kon echt geen andere bedenken… 
Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

12 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close