Een paar schoenen, vier outfits

Ojee, fashion…! Ik ben er geen held in. Maar schoenen…. Ja, daar kan ik wel wat mee. Ik kocht mijn zoveelste paar schoenen en wilde deze graag met jullie delen. Denkend aan mooie foto’s van mijn nieuwe stappers, leek het me leuk om eens creatief hiermee om te gaan. Daarom presenteer ik jullie vandaag: een paar schoenen, vier outfits. Oftewel ik heb voor het eerst een echte outfit post (de vorige telt niet echt mee vind ik. Klik hier om dat artikel te lezen)! Ik vond mezelf aardig professioneel en zit er aan te denken een carrière switch te maken naar topmodel. Nu het lichaam nog, hahaha! Nee hoor, grapje! Ik koos deze enkellaarsjes bij Dolcis en vond het wel laarsjes om mee naar mijn werk te gaan, maar ook laarsjes die chique kunnen zijn met de goede outfit en zelfs stoer. Ja, ik vind deze laarsjes multifunctioneel. In de onderstaande foto’s probeerde ik deze thema’s dan ook naar voren te laten komen.

S C H O E N E N    M A K E N    D E    J U F

In het dagelijks leven werk ik in het onderwijs. Hele hoge hakken zijn dan geen optie, maar deze laarsjes met een medium hoogte kan ik makkelijk dragen op mijn werk. Ik combineerde mijn schoenen met skinny jeans, een topje en een wijdvallend, korter shirt.

 • Skinny jeans – Silver Creek
 • Topje – C&A
 • Wijdvallend, korter shirtje – America Today
 • Tas – Primark
 • Ketting – dyki.nl
 • Zilveren armband – Primark

J U S T    G I V E    M E    A    M O T O R C Y C L E

De schoenen kunnen ook wat stoerder zijn. Ik combineerde mijn enkellaarsjes met straight jeans, een T-shirt en een stoer vestje.

 • Straight jeans – C&A
 • T-shirt – Esprit
 • Vestje – Esprit
 • Armband – Primark

W H O    R U N    T H E    W O R L D ?    G I R L S !

De schoenen kunnen ook wat meisjesachtiger. Denk aan lekker een meidenmiddag shoppen, kletsen, make-uppen. Gewoon heerlijk samen met je vriendinnen. Ik combineerde de schoenen met shorts en een langer, los vallend T-shirt met een riem.

 • Shorts – C&A
 • Shirt – America Today
 • Riem – V&D
 • Armband – Primark

F E E S T G E L E G E N H E I D    O P    Z O N D A G

En als afsluiter kan het natuurlijk ook nog chique. Ik combineerde daarom de schoenen met een jurkje met een bolero.

 • Jurkje – D-E-P-T
 • Bolero – C&A
 • Armband – Primark

Ik hoop dat jullie mijn outfit post leuk vonden. Ik vind het doodeng om dit te doen omdat ik – zoals ik in het begin al zei – geen held ben in fashion. Maar ik had er wel plezier in deze creatieve post voor jullie te maken.

Dus, wat vonden jullie er van? Laat het me hieronder weten!

liefs

Dit artikel bevat gekregen artikelen

6 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close