Christmas Wishlist 2014

Met Sinterklaas nog een laatste dagje in het land, wil ik met jullie vast mijn Christmas Wishlist 2014 delen. Want zoals je hier al kon lezen, heb ik toch echt meer met Kerstmis dan met Sinterklaas. Wat er dit jaar op mijn lijstje staat zie je hier.

 • GOSSIP GIRL – THE COMPLETE SERIES
  Al een lange tijd staat deze fantastische serie op mijn verlanglijstje. Ik vind dit echt een geweldige serie, die niet mag ontbreken in mijn serie verzameling.
 • CURLING WAND
  Vanaf het moment dat ik een ‘curling wand’ in gebruik zag bij De Bijenkorf wil ik zo’n krultang. De krullen blijven véél langer zitten, krult mega fijn en veel mooier en warmt mega snel op, waardoor je niet een uur met je haren bezig bent. Welk merk ik wil, maakt me eigenlijk niks uit. Zolang hij maar snel warm wordt, minder slecht is voor mijn haar dan een ‘gewone’ tang en schuin afloopt om zo variaties te maken in de krullen.
 • W7 IN THE BUFF: LIGHTLY TOASTED OOGSCHADUW PALETTE
  Al veel heb ik gehoord over de W7 paletten. Nog nooit heb ik er een geprobeerd, maar het enthousiasme van andere bloggers doet veel. Deze kleuren zijn prachtig en anders dan mijn andere paletten. Daarom zou dit een goede toevoeging zijn.
 • BEAUTY PILLOW PAARS
  Afgelopen jaar heb ik het geluk gehad om 2 kussenslopen te ontvangen van Beauty Pillow. Ik slaap niet meer op een andere kussensloop. Helaas heeft mijn vriend mijn tweede ingepikt en wil ik dus graag een nieuwe, zodat ik niet op één dag de Beauty Pillow zowel in de was moet doen als droog zien te krijgen voordat ik weer ga slapen. Lees hier mijn review.
 • INVISIBOBBLE
  Heb jij ook zo’n hekel aan een afdruk in je haren nadat je de hele dag een staart hebt gehad? Ik wel in ieder geval. De Invisibobble biedt hiervoor de uitkomst. Do I need to say more?
 • MAKE-UP STUDIO LUMIÈRE REFILL RISING RED & LUXURIOUS LIME
  Het afgelopen jaar kreeg ik van mijn vriend een refill palette van Make-up Studio. Op dit moment nog gevuld met 3 kleuren, wil ik mijn set graag compleet maken met 2 kleuren die ik nog niet in mijn stash heb: Rising Red en Luxurious Lime. Lees hier mijn review en bekijk mijn look.

Wat staat er dit jaar op jouw verlanglijstje?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close