birthday

LOTD ♥ Birthday Girl

Wat houd ik toch van jarig zijn! Ik verwen mezelf dan altijd met mooie kleren en make-up. Want de Birthday Girl moet er natuurlijk stunning uitzien. Daarom heb ik mijn eerste LOTD voor jullie! Mijn eerste? Jep! Want mijn outfit showen heb ik nog nooit eerder gedaan. Ik ben dus erg benieuwd wat jullie er van vinden.

OOTD

Eerst maar gauw van dit gedeelte af zijn, haha! Mijn outfit is een maxidress. Ik heb hem twee weken geleden besteld bij Boohoo.com en ik ben er helemaal verliefd op! Zoals je kunt zien is hij paars met een aztek print. Ik vind het ook heel leuk dat het ’topje’ zwart is, waardoor het lijkt alsof ik een shirt en een maxirok draag. Ik was helemaal verbaasd dat de lengte perfect was. Ik ben namelijk niet zo heel groot – 1.68 m – en de jurk kan ik gewoon met slippers dragen, zonder er over te struikelen!
Normaal gesproken zou ik voor mijn verjaardag gekozen hebben voor mooie hakken, maar gezien de warmte van die dag (rond de 30 graden!) vond ik dat toch net iets te veel van het goede.
En… Vinden jullie de maxidress net zo mooi als ik?

FOTD

Maar gauw door met de face of the day. Ik heb gekozen voor een matching kleur met mijn outfit: paars. Ik heb zowel een wing met een eyeliner als met de oogschaduw gemaakt, voor een zwoeler en specialer effect.

Op deze close-up foto kun je het nog beter zien. Ik heb een dunne wingliner. Paars zit in mijn arcadeboog en loopt vanaf de buitenkant van het bewegend ooglid door in een wing tot aan het puntje van mijn wenkbrauw. Op de rest van het bewegend ooglid zit wit en roze.
Op mijn onderste waterlijn heb ik nog een beige kleur oogpotlood aangebracht om mijn oog iets te openen.
Ik heb gebruik gemaakt van een mascara met een krullend effect om vervolgens in de puntjes nog een paarse kleur aan te brengen. Ik durfde het niet aan om heel mijn wimpers fel paars te maken en daarom koos ik er voor om op natte zwarte mascara, de paarse kleur eroverheen te doen. Zo krijg je een donkerpaars effect die opvalt wanneer je goed kijkt. Volgende keer wil ik toch nog eens een look maken met paarse mascara…
Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met een wenkbrauw poeder en aangezet met een wenkbrauw lifter.
Mijn gezicht is licht geshaped met een bronzer, om vervolgens mijn wangen met een roze kleur te kleuren. Er zit ook nog licht een highlighter op het jukbeen, maar die is op de foto niet zo goed te zien. Daarnaast draag ik ook nog een primer, cc cream en concealer.
Voor mijn lippen heb ik een nudekleur lipstick gebruikt.

Dit zijn de producten die ik gebruikt heb. Ik ga het aan jullie laten zien in twee delen. Het eerste deel gaat over de basis van mijn gezicht en het tweede deel over mijn ogen.

We beginnen met de basis.
– Face primer – Oriflame
– CC cream – Max Factor
– Concealer – M.A.C
– Bronzer – Rimmel London
– Blush – shade 01 – MUA – review
– Highlighter – Undress your skin – MUA
– Eyebrow poeder – taupe – HEMA
– Eyebrow pencil – Catrice
– Lipstick – high tea – M.A.C

En dan de producten die ik gebruikt heb voor mijn ooglook.
– Eye primer – HEMA
– Oogschaduw – wit – Maybeline
– Oogschaduw – paars – NYC
– Oogschaduw – roze – MUA – review
– Eyeliner – zwart – Claire’s
– Oogpotlood – beige – Oriflame
– Mascara – zwart – Oriflame
– Mascara – paars – Bourjois

Wat vinden jullie van mijn Birthday Girl look?

liefsnatasjaklein

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

20 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close