Review ♥ Oriflame The One Eye Liner Stylo

Een van mijn favoriete oogmake-up is de eyeliner. Het liefst met een wing, maar zonder vind ik ook mooi. De ene keer maak ik de eyeliner met een potlood, dan met een vloeibare eyeliner en dan met een stylo. Zoekend naar het perfecte make-up product voor de perfecte eyeliner stuitte ik op Oriflame The One Eye Liner Stylo. Zou dit een dagelijks te gebruiken product kunnen worden?

Al eens eerder had ik een eye liner stylo in mijn bezit van Oriflame. Echter was ik daar niet zo te spreken over en dus hoopte ik – vingers gekruist – dat ze de nieuwste eye liner stylo hadden verbetert. Let’s check it out!

E E N    P A A R S    U I T E R L I J K

01-oriflame-the-one-eye-liner-styloEn dit is Oriflame The One Eye Liner Stylo. Een simpele look die er vrij goedkoop uit ziet door het paarse plastic en de zwarte letters. Maar dat wil niks zeggen over de inhoud.
Hij ligt makkelijk in de hand, net als een echte stift en voelt licht aan. Dit laatste vind ik zelf wel erg prettig, omdat ik bij het aanbrengen van een eyeliner toch wel een steady hand wil hebben.

02-oriflame-the-one-eye-liner-stylo
Zo kun je van dichtbij de kleur nog even bekijken. Snap je wat ik bedoel met een goekope look?

Z W A R T E    S T I F T


Ondanks dat het uiterlijk paars is, kocht ik echt een zwarte eyeliner. Wanneer je de dop van het product haalt, verschijnt dan ook een zwarte stift. Hij ziet er heel fijntjes uit en als ik zo kijk zou ik toch zeker wel een dunne lijn moeten kunnen trekken.

S W A T C H

Hierboven heb ik de Oriflame The One Eye Liner Stylo geswatcht op mijn hand. Hij gleed soepeltjes over mijn hand en het voelde goed aan. Hij droogt aardig snel – niet meteen droog, maar dat hoeft ook niet – en geeft een goede gitzwarte kleur af. Ik kwam er al snel achter, dat de eyeliner – als hij gedroogd is – echt stevig blijft zitten. Ik kreeg hem er in ieder geval zonder reiniger niet makkelijk van mijn hand af.

D E    G R O T E    T E S T

05-oriflame-the-one-eye-liner-styloIn een look gebruikte ik mijn nieuwe eyeliner. Ik was verbaasd hoe makkelijk ik de eyeliner kon zetten! Hij gleed bijna over mijn ooglid heen. Dit is de eerste eyeliner waarbij ik mijn ooglid niet strak hoefde te houden om een lijntje te zetten. Of misschien komt dat door mijn vele oefeningen hahaha!
Ook op mijn ogen droogde het lijntje snel. De eyeliner bleef ook goed op zijn plek zitten. Soms heb je nog wel eens dat de eyeliner in lijntjes gaat zitten waardoor hij iets of wat verplaatst, maar daar had ik met deze eyeliner geen last van.

O R I F L A M E    T H E    O N E    E Y E    L I N E R    S T Y L O    ♥    €11,-

Hoewel ik over het uiterlijk zei dat Oriflame The One Eye Liner Stylo goedkoop oogt, valt de prijs daarin toch tegen. Ik vind €11,- toch een behoorlijke prijs. Gelukkig zijn de producten van Oriflame regelmatig in de aanbieding. Dan kost de eyeliner rond de €7,-. Nog niet mega budgetproof, maar al een stuk goedkoper.

Ondanks de prijs, vind ik het een hele fijne eyeliner die aan al mijn verwachting voldoet en daarom de prijs wel waard maakt. Hij glijdt makkelijk over het ooglid, blijft de hele dag zitten – en verplaatst dus niet- en heeft een dunne punt om makkelijk mee te werken.

Ja, dit is zeker een nieuw dagelijks product voor mij!
Oriflame The One Eye Liner Stylo is te koop in de online webshop van Oriflame en verkrijgbaar in 4 kleuren: zwart, bruin, blauw en grijs.

Met welk product zet jij je eyeliner?

liefs

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close