20 weken zwanger vlog

20 weken zwanger, red de chocola, gender reveal& Isabelles eerste knipbeurt! | Vlog #138

Ik roep elke vlog dat hij de moeite waard is om te kijken, maar deze is ECHT de moeite waard en super leuk! Allereerst hebben we een HUGE chocoladeprobleem en is verander ik in een chocolade dokter. Daarnaast komen we EINDELIJK te weten of er een jongetje of meisje in november mogen verwachten. Verder heb ik het afgelopen week zó enorm druk gehad met het einde van het schooljaar, dat mijn lichaam dat totaal niet leuk vond. Sinds donderdagavond heb ik zomervakantie, joehoeeee! En op vrijdag kreeg Isabelle haar eerste knipbeurt en nam ik een pedicure.

Wil je deze vlog héél graag zien (wat ik uiteraard maar al te goed begrijp), maar lukt het niet met de bovenstaande video? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe gaat het met jullie? Laat het me hieronder bij de reacties weten.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close