Gezicht reinigen – ja ook voor de man!

Hoi allemaal,

Vandaag een kort berichtje over het reinigen van het gezicht.

Gisteren, voor het slapen gaan, was ik bezig mijn gezicht te reinigen toen mijn vriend ook op de badkamer kwam. Vanuit het niets liet ik hem het watje zien waarmee ik net bezig was. Mijn make up had ik er al vanaf gehaald en toch was dit watje ook vies. Ik vertelde hem dat je helemaal geen make up hoeft op te hebben om toch een vuil (onzichtbaar) gezicht te hebben. Loop maar eens een kwartiertje buiten na het reinigen van je gezicht en reinig het daarna opnieuw. Je zult zien dat hij weer vies is. Hier op volgend trok mijn vriend de conclusie dat het dan toch ook goed voor de man moet zijn om zijn gezicht te reinigen want al dat onzichtbaar vuil op je gezicht kan toch voor niemand goed zijn. Ik gaf hem een watje met daarop een beetje van mijn cleanser en hij maakte zijn gezicht er mee schoon. Hij bekeek hierna het watje en was toch wel verbaasd wat er allemaal van af kwam.

Dus niet alleen vrouwen, maar ook mannen moeten hun gezicht elke dag goed reinigen.

Liefs, Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close