vlog 137

19 weken zwanger, wat is het warm & de 20 weken echo | Vlog #137

Allereerst excuses dat ik afgelopen week vrij weinig van mezelf heb laten horen. Allereerst was het veel te warm en allertweets (da’s vast geen woord, haha!) heb ik het erg druk gehad met werk. Maar goed. Leuk dat je kijk naar een nieuwe weekvlog! Dit is de vlog waarin ik alweer 19 weken zwanger ben! Joehoe! De tijd gaat snel! Verder kopen we een buggy, omdat ik de kinderwagen gewoon niet meer kan tillen. Ik haal samen met Isabelle mijn ouders op Schiphol op. Verder hebben we dan eindelijk de 20-weken echo! Helaas mochten we daar niet filmen of fotograferen. Dat had dan wel weer als voordeel dat we optimaal konden genieten van de Mini in mijn buik. Isabelle tovert zich om tot kunstenares mét een goede pengreep voor een dreumes. En verder hebben we de tuin eindelijk summer proof gemaakt.

Wil je deze vlog héél graag zien (wat ik uiteraard maar al te goed begrijp), maar lukt het niet met de bovenstaande video? Klik dan hier!

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

Hoe was jullie week? Een beetje genoten van het warme weer? Of misschien juist helemaal niet? Laat het me hieronder bij de reacties weten.

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close