BABY SHOPLOG | 5 nieuwe kledingstukken voor nog geen €15!

Tot aan nu hoefden we nog niet echt veel kleding te shoppen voor Isabelle. Met een nichtje die een half jaartje ouder is dan Isabelle, kregen we een hoop van mijn zus. Maar dat half jaartje zorgt ook voor verschil in seizoenen. Nu Isabelle richting maatje 74 gaat, kan ik de kleding niet meer overnemen omdat Emma dit maatje had in de herfst/winter. Hoewel we nu ook heus wel kleertjes kochten (want OMG wat heb je veel leuke dingen!), mogen we nu de gehele garderobe gaan verzorgen. En hoe fijn is het dan als je veel kleertjes kunt shoppen voor maar héél weinig geld. Het lukte mij in één winkel! Tijd dus voor een baby shoplog waarin ik 5 nieuwe kledingstukken kocht voor nog geen €15!

Ik moest afgelopen week naar de opticien voor oogcontrole, maar ik was een half uur te vroeg in de stad. En dus schoot ik de Wibra maar even snel in. Ik komt echt nooit in de Wibra. Die winkel bestaat al weet ik veel hoe lang en heeft toch een bepaalde image. Vroeger als je vertelde dat je kleding had van de Wibra werd je uitgelachen. Een reden dus waarom ik eigenlijk nooit in de Wibra kom. Zelfs niet nu ik volwassen ben. Maar goed. Soms stap je over dingen heen en geef je het een kans. Vooral omdat ik laatst bij iemand las dat zij heel goed geslaagd was bij de Wibra.

De Wibra is al niet duur, maar als er dan ook nog eens sale is… Sceptisch keek ik door de rekken. Ze hadden niet mega veel in maatje 74. Maar de kleren die ik bekeek zagen er eigenlijk best goed uit. De kwaliteit van de stof ik helemaal niet zo verkeerd. Dus toen ik een aantal leuke items zag, heb ik ze gewoon meegenomen. Want voor die prijs kun je het dan eigenlijk ook niet laten hangen.

En dit is wat ik gekocht heb:

En dit is precies wat ik ervoor betaald heb:

Pas bij het schrijven van deze blogpost viel het me op dat één van de shirtjes schijnbaar voor jongens is… Geen idee welke dat zou moeten zijn dan, haha! En daarbij, who cares?

Wat vind jij van deze baby shoplog? En waar shop jij graag voor de kids?

 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close