Het favoriete speelgoed van (bijna dreumes) Isabelle | Augustus 2018

Ondertussen is mijn baby bijna geen baby meer en dus tijd om weer een nieuwe update te geven omtrent het favoriete speelgoed van mijn (bijna dreumes) baby. Al eerder deelde ik met jullie de favoriete speeltjes van Isabelle, maar dat is echt alweer een half jaar geleden geweest. Je snapt dat hier wel wat verandering in is gekomen. Benieuwd naar waar Isabelle nu graag mee speelt? Lees snel hieronder verder!

Fisher-Price Baby’s eerste blokken

fisher-price baby's eerste blokken

Op de kraamcadeaulijst van Isabelle hadden we deze blokkendoos staan én gekregen. Nu maakt ze daar met veel plezier gebruik van. Isabelle vindt het heerlijk om alle blokken uit de box te halen. Zo nu en dan stopt ze ook een blok er weer terug in. Maar dat is meer uitzondering dan regel, haha! Als ik een toren bouw, gooit ze het met plezier om. Iedere keer als we de blokken neerleggen, kruipt ze er naar toe. Duidelijk een favoriet dus!

Knuffel Pip (van Woezel & Pip)

Woezel en Pip is fantastisch! Op mijn babyshower kreeg ik al een rammelaar van Pip, daarnaast heeft Isabelle ook een Difrax fles met de afbeeldingen van Woezel en Pip én nu heeft ze sinds een paar weekjes ook een knuffel van Pip.

Dat is eigenlijk wel een heel grappig verhaal. We liepen door de speelgoedwinkel en Roy zei dat we nu nog rustig door de winkel konden lopen omdat Isabelle toch nog niks kan aanwijzen wat ze wil. Vervolgens liepen we langs een rek met knuffels en zag ik Pip staan. Die pakte ik en liet ik enthousiast aan Isabelle zien. Op het moment dat ik de knuffel weer terug wilde zetten, begon ze keihard te huilen. Ze wilde de knuffel dus duidelijk hebben. Ik gaf Roy de schuld door zijn opmerking, maar die moest alleen maar lachen omdat ik toch wel had moeten snappen dat ze zo’n knuffel natuurlijk wel heel leuk vindt. Tja, eigenlijk wel, haha! Dus voor deze keer – omdat ik hem zelf ook enorm schattig vond – heb ik hem maar gekocht.

Ze geeft Pip graag kusjes en dat is zó schattig!

Jouéco houten rollende kralenbaan Nijlpaard

Ook deze super schattige nijlpaard kregen we als kraamcadeau. Deze stond niet op ons lijstje, maar wat een fantastisch ding! Houten speelgoed is sowieso super leuk, maar deze is ook super schattig. Het nijlpaard én de kralenbaan. I love it! Ze hebben deze houten rollende kralenbaan trouwens met meerdere diertjes.

Little Tikes 3-in-1 Activity Walker

Ik vertelde laatst al in de Isabelle 11 maanden update dat ze toe is aan stappen zetten. En dus gaven we alvast haar verjaardagscadeau. Dat was deze Activity Walker oftewel loopkar. Hij is zó leuk! Roy vond hem een beetje too much vanwege de – zoals hij het noemt – discobol, maar Isabelle is er dol op. Ze wordt er zelfs door aangetrokken!

Allereerst loopt ze hier natuurlijk mee. En FANTASTSICH dat ze dat vindt! Ze gaat steeds sneller lopen. Ze rent al bijna. Oké, dat is niet waar, maar ze is wel al mega snel. Als ze ergens tegenaan loopt, probeert ze toch door te duwen. Dat is een erg grappig gezicht. Hoewel ze zelf nog geen bochten kan maken, kan ze wel al een beetje meelopen als je de activity walker voorzichtig draait. Ze stapt dan echt mee.

En zoals ik al vertelde is die ‘discobal’ helemaal geweldig. Ook de andere dingen die er op zitten vindt ze leuk om mee te spelen. Het bord kan trouwens ook nog omhoog, zodat ze er staand ook mee kan spelen. Dus dat is erg handig! Ik ben héél blij met deze koop en vind dit dan ook echt een aanrader.

Dit zijn dus momenteel haar favorieten. Welke favorieten kun jij aanraden voor deze leeftijd?

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via deze link het product koop, ik daar een klein bedrag van ontvang. Dus als je een van de bovenstaande producten wilt kopen, zou je mij helpen door het via deze links te doen. Alvast bedankt! | Disclaimer 

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close