Grote Primark shoplog (met Odin overal tussendoor)

Sinds 19 november 2013 is in Eindhoven de grootste Primark van de Benelux gevestigd. Ik keek hier heel erg naar uit omdat ik nog nooit bij de Primark geweest ben, maar er zó veel goede dingen over heb gehoord. Mij nieuwsgierigheid was dan ook enorm en heeft ook Roy aangestoken. En dus besloten we – ondanks alle waarschuwingen om nu niet te gaan i.v.m. drukte – eigenwijs om te gaan. We zijn dan ook met 2 grote tassen en 1 middelmatige tas thuis gekomen.

Kijken jullie mee naar wat ik gekocht heb?

Liefs,
Natasja

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close