Crazy 88

SPEL | Crazy 88 (met gratis printables!)

Afgelopen vrijdag was het ein-de-lijk zo ver: de teamdag. Voor het tweede jaar op rij organiseerde ik deze samen met 3 andere collega’s. Een van de spellen die we deden was de Crazy 88. Een spel wat super leuk is om te spelen tijdens een teamdag, verjaardagsfeestje voor kinderen (dan zou ik de onderstaande opdrachten wel even aanpassen naar geschiktere opdrachten) of familie- of vriendenweekend. Of net wat je dan ook bedenkt. In dit artikel leg ik je uit hoe het werkt en heb ik al voorbeeld opdrachten voor je die je zo mag overnemen. 

Crazy 88 is een spannende race tegen de klok en tegen elkaar. Er moeten 88 opdrachten voltooid worden. Dit zal zware spanningen opleveren binnen en tussen de teams. Sommige zullen het niet halen. Maar strijdt tot het zweet van je voorhoofd stroomt…

Het leuke aan de Crazy 88 is dat het je niets hoeft te kosten, behalve misschien een kleine eigen bijdrage van de deelnemers om bepaalde opdrachten te behalen. Daarnaast mogen de deelnemers creatief en vindingrijk zijn. Zo hoeven ze de opdracht niet perse letterlijk te doen, maar kunnen ze er creatief mee omspringen.

Zo stond in onze Crazy 88 de opdracht om een insect te eten. Dit is bij ons overigens serieus gebeurd! Kudos voor mijn collega’s! Ze hadden natuurlijk ook bij de snoepwinkel een insectensnoepje kunnen kopen en die op kunnen eten. Zo vindingrijk mag het zijn. Wij als organisatoren hebben bij sommige opdrachten bonuspunten gegeven omdat wij de creativiteit zo gaaf vonden dat we het wilden belonen!

Een andere opdracht was om een vlieg te fotograferen. Zo creatief als mijn collega’s zijn, hebben ze een foto van een vlieg gefotografeerd. Helemaal goed! Het gaat er vooral om dat ze lol hebben!

En, heb ik jullie een beetje enthousiast weten te krijgen voor dit spel? Mooi! Hieronder heb ik speciaal voor jullie 2 printables gemaakt. Eén met de regels en de opdrachten en één met de puntenlijst. Bekijk hem en doe er inspiratie aan op of druk hem af voor eigen gebruik!

P R I N T A B L E  1 : Crazy 88 opdrachten

P R I N T A B L E  2 : Crazy 88 puntenlijst

Bekijk ook de Kids en Corona-proof versie die ik gemaakt heb!

Ken jij dit spel al? En laat het me hieronder ook even weten als je hem gaat spelen! Leuk!

Bron afbeelding

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

3 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close