BEAUTY REVIEW | Kruidvat Wash In Wash Out

Samenwerking – Mijn haar kleuren doe ik al een hele lange tijd. Ik schat zo’n jaar of 12. Gewoon omdat ik het leuk vind om zo nu en dan een andere haarkleur te hebben. Toen ik las over Kruidvat Wash In Wash Out, was ik meteen nieuwsgierig. Een haarkleuring zonder ammoniak en die maar drie wasbeurten blijft zitten? Dat wilde ik wel proberen! 

Er zijn 7 verschillende kleuren: Warm Brown, True Chestnut, Rich Red, Chocolate Brown, Warm Copper, Honey Blond en Cool Blond.

Ik koos voor de kleur Rich Red. Vooral omdat deze kleuringen bedoelt zijn om je haarkleur een boost te geven en ik benieuwd was of je haar ook – lichtjes – van kleur zou veranderen alsof je het geverfd had.

DE VERPAKKING

Een kleine, plastic fles waarvan het meteen duidelijk is dat het gaat om haarkleuring. Let op: het is een kleuring en geen verf. Kleuring blijft altijd minder lang zitten. En laat dat nou ook vooral de bedoeling zijn van Kruidvat Wash In Wash Out.

HET RESULTAAT

Het werkt super simpel. Je maakt je haar vochtig, gebruikt daarna Kruidvat Wash In Wash Out als een shampoo – maar pak afhankelijk van je lengte wel iets meer dan normale shampoo – en zorg dat je alle plekken van je hoofd en haar gehad hebt. Daarna moet het ongeveer 5 minuten inwerken en kun je het uitspoelen.

Foto 1 is een foto van mijn haar before. Op foto 2 kun je het niet heel duidelijk zien, maar mijn haar heeft een rode gloed gekregen. Toch was ik nog niet heel tevreden. Ik was benieuwd of ik het roder kon krijgen. Zodoende herhaalde ik een paar dagen later de bovenstaande stappen. Het resultaat is te zien op foto 3. Iets roder en donkerder. Gezien ik van mezelf donker blond ben en mijn onderste punten blond zijn, werd mijn donker blonde haar donkerder en mijn blonde plukken kregen meer een rode gloed. Op foto 4 zie je mijn haar na 2 keer wassen. Daar is al zo goed als niks meer te zien. Dus leuk voor eventjes, maar niet voor langdurig gebruik. Maar daar was dit product ook volgens Kruidvat zelf niet voor bedoelt.

CONCLUSIE

De kruidvat Wash In Wash Out doet wat hij belooft. Een korte kleuring die vooral een boost aan je haarkleur geeft. Voor echt een andere haarkleur is dit product niet geschikt. Het boosten van je haar gaat hiermee super goed. En dan voor zo’n klein prijsje… €1,99. Ja, dit product is absoluut leuk om sowieso eens te proberen.

Kleur jij je haren wel eens?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

6 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close