Sporten in een FameShape legging

Oké, de afgelopen week was het even bagger qua sport, maar verder ben ik super actief en goed bezig. Sinds ik weer ben gaan sporten na mijn zwangerschap, baal ik van mijn sportkleding. Ik draag nog altijd een zwangerschapssportbroek (zit prima, maar is behoorlijk warm bij de buik ;)) of als het warm weer is draag ik een korte sportbroek van Roy (I kid you not). En laten we het maar niet hebben over de shirtjes, die officieel niet eens sportshirtjes zijn en dus hiervoor totaal niet goed zitten. Ik wilde echter nog geen nieuwe sportkleding kopen, want dat vond ik toch wel zonde als ik terug ga komen in de maat van voor mijn zwangerschap (#goals). Maar ondertussen was ik stiekem toch wel rond aan het kijken. Iets waar ik veel fitgirls in zie sporten is een legging. Die dragen toch alleen slanke mensen?

FameShape Legging

Een aantal weken geleden werd ik benaderd of ik een legging wilde proberen van FameShape. Ze zouden eco-vriendelijk zijn en de stof ademend en vocht afvoerend. Daarnaast willen ze juist opvallende leggings verkopen met allerlei printjes en kleurtjes in maten van XXS tot XL.

Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar een legging. Het zou vast fijn zitten, gezien er zoveel meiden in sporten. Toen moest ik een printje kiezen. Oei. Doe mij maar gewoon zwart, want dat kleed af toch? Maar FameShape wil geen saaie leggings op de markt brengen, maar juist leuke printjes en kleurtjes. Oké, laten we het dan toch maar eens proberen. En dus koos ik deze.

Tijd voor de test

Nadat ik de legging vrij snel ontvangen had, trok ik hem aan. Deze legging was een one size fits all en daar ben ik altijd best sceptisch over. Ik trok hem over mijn been en was al bang dat hij niet zou passen. Maar niets bleek minder waar. En ik was écht verrast! Wat zat het heerlijk!

En toen was het tijd voor de sportschool. Ik overwon mijn angst dat ik heel erg zou opvallen met deze legging (want hé, dit was niet perse iets qua kleuren wat bij mij past – hallo zwart!), maar stiekem begon ik er aan te wennen en vond ik het zelfs leuk! Ik had er zin in om in deze legging te sporten. Ik voelde me super zelfverzekerd er in. Dat verbaasde me heel erg, omdat ik dus normaal nooit deze kleuren zou dragen. En hallo… een legging waarin ik alleen maar slanke meiden zie!

Maar toen viel het tegen. Tijdens mijn work-out was ik vooral bezig met het omhoog houden van de legging. Hij zakte af. Ik baalde er echt van! Hij zit namelijk écht heel fijn! Omdat FameShape zich vooral richt op yoga, besloot ik een paar dagen later met deze legging naar de Power Yoga te gaan. Maar ook hier viel het tegen. Ik hoefde de legging niet zo vaak op te hijsen als tijdens mijn work-out, maar toch wel met regelmaat…

Conclusie

De legging van FameShape zit enorm fijn. Hij paste echt! Maar helaas zakte hij tijdens het sporten wel af. Zowel bij een intensieve work-out als een wat rustigere work-out. De printjes en kleuren vind ik wel echt gaaf.

Of hij afzakte omdat het een one size fits all was en ik misschien toch nog net iets te ‘dik/vet’ ben, of omdat hij ook bij slanke mensen niet blijft zitten weet ik niet. Ik vind het wel echt oprecht jammer dat hij afzakte. Ik ga hem zeker nog proberen als ik meer ben afgevallen. Want ik ben oprecht nieuwsgierig of ik niet misschien toch nog wat te groot was.

Ik heb het bedrijf benaderd met mijn mening en of zij nog wel wilden dat ik een artikel schreef. En super tof: ze wilden echt mijn ongezouten mening online hebben. Ze nemen mijn punten mee en gaan er aan werken. Ik ben benieuwd en vind dat heel veel zeggen over dit bedrijf!

Waarin sport jij?

Dit artikel bevat gekregen producten | Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close