weekvlog 190

Ik ga weer STUDEREN! + Update AFVALLEN + Peuter STRUGGLES | VLOG 190

Leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe mama weekvlog van NatasjaOnline.nl! In deze weekvlog hebben we weer last van peuter struggles, spelen we deel 2 van de Online Escape Room, maak ik heerlijke soep, moet Lucas naar het Radboud, deel ik een afval update, ga ik weer studeren (wat, zie je uiteraard in de vlog!), ben ik heerlijk aan het dansen met de kids, heb ik weer een alcoholvrije tip voor jullie, spelen we in Kids Plaza (maar dat gaat niet helemaal goed) en heb ik een leestip. Dat en meer in deze gloednieuwe weekvlog!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie hieronder bij de comments achter te laten? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien! Klik op het belletje als je daarvan een melding wilt krijgen.

En als je meer weekvlogs wilt zien, kun je dat het makkelijkste doen door hier te klikken! Dan kom je meteen in mijn playlist uit!

Ik ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties! Die kun je hieronder of onder de vlog op YouTube plaatsen!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close