beauty favorieten

Beauty favorieten april 2020

Benieuwd naar mijn beauty favorieten van afgelopen maand? Vandaag deel ik mijn beauty favorieten van april met jullie. Het is alweer een hele lang tijd geleden dat ik zo’n video met jullie deelde, maar ik was oude video’s aan het kijken en ik kreeg echt zin om zo’n video voor jullie te maken. Hopelijk vinden jullie het leuk! Hier verderop in de beschrijving zien jullie welke producten ik benoemd heb! Maar kijk vooral ook zeker de video, zodat je hoort waarom ze favoriet zijn!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier!
En klik hier als je jezelf meteen wilt abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet gedaan had.

De producten in deze video:
– Lush: Yog Nog douchegel
– Kruidvat: Moments of Me Relax Scrub Salt
– Nivea: Hydrating Micellar shampoo
– Tangle Teerzer: Wet detangling borstel
– Wish: reusable make up remover pads
– Cien (Lidl): Hydro Effect moisturizing gel + serum
– Maybelline: Tattoo Brow gel
– Essence: Long Lasting Eye Pencil
– Essence: Lash Princess False Lash Effect mascara
– Essence: Bye Bye Panda Eyes mascara
– MAC: Blush Baby (sheertone blush)
– MAC: Soft & Gentle (Mineralize Skin Finish)
– Victoria Secret: Vanilla Lace (Fragrance Mist)

Welke producten gebruik jij graag en wat vond je van deze video? Laat het me hieronder (of op YouTube) bij de reacties weten 🙂

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close