BRAVEN BRV-PRO | Dé speaker die ook te gebruiken is bij (extreme) sporten

Ik hou van muziek! Als ik sta te douchen dan sluit ik mijn telefoon aan op een speaker. In de auto staat altijd de radio aan of draai ik mijn eigen muziek. Tijdens het schoonmaken zorg ik dat het volume extra hoog staat. Het liefst heb ik overal muziek. Dus toen ik de BRAVEN BRV-PRO mocht testen was ik helemaal in mijn nopjes. En dat zie je al in de volgende beelden vanaf 6:03. 

Zo, nu hebben jullie al meteen een eerste indruk. Dat was tenminste ook mijn eerste indruk. Ik was mega enthousiast! De bas komt er goed uit en er is veel klankkleur, ondanks de stevige box. Maar eerlijk is eerlijk: je hoort dat het ondanks het stevige geluid en de vele klankkleur toch nog wat box-ig (is dat een woord?) klinkt.

De BRAVEN BRV-PRO is een bluetooth speaker die je overal mee naar toe kan nemen. En dan bedoel ik écht overal. Of nou ja, zo goed als overal, want verder dan 1 meter onder water en dat langer dan 30 minuten wordt niet aangeraden. Maar je kan er wel mee gaan skiën of snowboarden, surfen en meenemen naar het strand, of je gaat er een berg mee beklimmen. Oh, en wat ik zelf getest heb: je kunt hem in het dashboard kastje van de scooter zetten en dan heb je zelfs op je scooter muziek! Heuhj!

Daarnaast is de BRAVEN BRV-PRO ook uit te breiden met bijvoorbeeld een zonnepaneel, een extra accu, een LED-verlichtingsdek en een compatible Go-Pro. En meerdere BRV-PRO’s kunnen gestapeld en gekoppeld worden, waardoor je nog meer geluid kan produceren. Hoe gaaf is dat?! Dat kon ik uiteraard niet zelf testen, want ik had er maar één.

De BRAVEN BRV-PRO ziet er super stevig uit en dat is hij absoluut ook! Met zijn 653 gram is hij niet de meest lichtste gadget, maar er wel één die én draagbaar is én tegen een stootje kan.

Ik was (en ben) erg enthousiast over deze draagbare speaker. Hij geeft ondanks de stevige box, wel een steengoed geluid. Wel een beetje box-ig, maar niet irritant. Hij is enorm stevig en ik durfde het echt aan om hem overal mee naar toe te nemen. Net zo als in de scooter met het dashboardkastje open. Het geluid kan echt mega hard! Geloof me, hij kon boven het geluid van de scooter en het verkeer rondom mij uit komen. Ik had heerlijk Spotify aangezet op mijn telefoon en deze in mijn zak gedaan. Nou is dat geen mega grote afstand, maar ik kon zo goed als het hele huis door, zonder geluid te verliezen. Als je in een open ruimte bent, kun je de speaker tot 30 meter bedienen.

Ja, ik ben echt mega enthousiast en baal er écht enorm van dat ik hem terug moest sturen. Maar ik snap het wel, want deze gave gadget is verkrijgbaar voor 149,95 op braven.com en in verschillende elektronica zaken zoals Mediamarkt.

Wil jij ook overal muziek luisteren?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

10 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close