Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel 1

Maybelline Tattoo Brow Peel Off Gel

Wenkbrauwen doen zóveel voor je gezicht. Mooi bijgehouden wenkbrauwen, zorgen voor een mooie blik. Niet alleen qua epileren (of waxen), maar ook qua kleur. Niet zo gek dat de make-up liefhebbers onder ons in hun assortiment ook verschillende wenkbrauwproducten hebben zitten. Ikzelf heb het met fases dat ik mijn wenkbrauwen bijkleur of iets dergelijks. Ik ben meestal een luie make-upper die het houdt bij eyeliner en mascara. Daarom is de Maybelline Tattoo Brow Peel Off Gel (poeh, wat een naam…) een ideale uitkomst! Tot wel drie dagen blijft de kleur zitten! Meer weten? Lees dan snel verder!

Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel 2

Het product is niet nieuw, want je kunt het al zo’n jaartje of twee kopen in de winkels. Ik kende het alleen nog niet. Totdat Kimberly op haar Insta Stories met dit product aan de slag ging en ik dus door haar geïnfluenced werd en het product kocht.

Over Maybelline Tattoo Brow peel off gel

Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel 1Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel 3Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel 4

Dit product is anders dan een potlood, poeder of een gel. De kleur van deze producten heb je namelijk zo weer verwijderd. De Maybelline Tattoo Brow laat een semi-permanente kleur achter op de huid en haartjes, waardoor je tot wel 3 dagen lang plezier hebt van mooie bijgewerkte wenkbrauwen! Het verschil is echter wel dat je één op de drie dagen even de tijd moet nemen – denk hierbij aan een minuut of 20 minimaal – om je wenkbrauwen weer te laten stralen, terwijl je bij de andere producten nog geen 5 minuten nodig hebt per dag.

Maybelline Tattoo Brow peel off gel
Verkrijgbaar in de kleuren: 1 Light Brown, 2 Medium, 25 Chocolate en 3 Dark Brown
Prijs varieert tussen de €9,50 en €17,-

Hoe te gebruiken?

Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel 5Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel 6

De Maybelline Tattoo Brow is zoals de titel van dit blogbericht al doet vermoeden een peel-off substantie die je d.m.v. het kwastje aanbrengt op je wenkbrauwen.

  1. Zorg dat je wenkbrauwen schoon zijn.
  2. Breng d.m.v. het kwastje de Tattoo Brow gel  aan over je eigen wenkbrauwen heen. Als je een foutje maakt of de vorm wilt aanpassen, kun je een wattenstaafje gebruiken om de gel te verwijderen voor hij zich hecht.
  3. Laat de Tattoo Brow minstens 20 minuten zitten. Voor een langer behoud van de kleur, kun je het product tot 2 uur lang laten zitten.
  4. Verwijder met je vingers voorzichtig de Tattoo Brow. Je begint bij de aanzet van de wenkbrauwen en werkt naar de punt toe.

TIP: Als je de levensduur van je Tattoo Brow tint wilt verbeteren, pas dan op met scrubs en aggressieve cleansers. Gebruik sowieso pas reinigingsproducten na minimaal 2 uur!

Lees ook: Mijn weekend make-up routine

Mijn ervaring met de Maybelline Tattoo Brow Peel Off Gel

Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel review

Ik vond het allereerste gebruik een beetje spannend. Hoe zal het er uit komen te zien? Wat als ik knoei of toch de vorm van mijn eigen wenkbrauwen niet helemaal goed gevolgd heb? Hoe lang blijft het écht zitten?

Het gebruik viel me niets tegen. Er zit voldoende product op het kwastje en met enige zorgvuldigheid en voorzichtigheid is het heel makkelijk aan te brengen. Het is geen product om snel te willen gebruiken, want dan knoei je nogal makkelijk. De geknoeide of buiten de lijntjes gekleurde gel kun je inderdaad makkelijk weghalen met een wattenstaafje. Na mate je het product vaker gebruikt, word je er ook makkelijker en beter in. Zo ben ik de eerste keer zo’n 10 minuten bezig geweest en daarna was ik binnen 5 minuten klaar!

Als het er op zit ga je even wat anders doen. Ik koos er zo bijvoorbeeld voor om serie te kijken. Een serie duurt meestal zo’n drie kwartier en dat is dus al een mooie tijd! Ik ging voor twee afleveringen (en dus 1,5 uur) en moet zeggen dat ik bijna vergeten was dat ik de Tattoo Brow peel-off gel nog op mijn wenkbrauwen had zitten. Het voelt dus niet ongemakkelijk aan!

Het afhalen gaat ook super makkelijk en doet geen pijn. Ook ging het vrijwel in een keer er helemaal van af. De kleine achtergebleven stukjes waren er ook zo van af, al had ik die bijna niet.

En de houdbaarheid? Die is fantastisch! Ik vond dat ze er na 2 à 3 dagen nog mooi opzaten. Ze oogden we ml lichter en natuurlijker, maar ze waren zeker nog donkerder dan mijn eigen kleur wenkbrauwen. Om helemaal eerlijk te zijn – en de reden dat ik al helemaal enthousiast ben – is dat ze zeker wel een dag of 5 mooi zijn als je de gek wat langer (zoals 1,5 uur) laat zitten! Top! Ik wil hierbij wel de disclaimer maken dat het waarschijnlijk per persoon anders kan zijn.

Conclusie

Maybelline Tattoo Brow Peel-Off gel 7

Ik vind de Maybelline Tattoo Brow Peel off gel een heel fijn product. Voor de luie mensen onder ons kost het je maar 2 dagen in de week zo’n 10 minuten tijd in totaal (met het aanbrengen en het verwijderen van de gel) en kun je dagenlang – zo goed als een hele week in mijn geval – genieten van mooie wenkbrauwen. Het werkt makkelijk en snel en het product doet daarbij wat hij beloofd.

Ik ben dus enthousiast! Het enige wat ik jammer vind van dit product is de prijs. Ik zou er geen €16 voor betalen, want dat vind ik gewoon veel geld. Ik heb hem zelf in een Black Friday sale gekocht voor €7. Persoonlijk zou ik er maximaal €10 voor willen betalen. Maar misschien denk ik daar anders over na veelvuldig gebruik, haha! Misschien is dat ook wel afhankelijk van hoe vaak ik het product kan gebruiken voordat hij op is.

Oh ja, ik gebruik trouwens de kleur: 25 Chocolate!

Welk product gebruiken jullie voor je wenkbrauwen? En kende je de Maybelline Tattoo Brow Peel Off gel al?

Dit artikel bevat een affiliate link. Dat betekent dat als je het product via die link koopt, ik daar een klein bedrag van ontvang. Het artikel wordt hierdoor niet duurder, maar je helpt mij wel enorm. | Disclaimer

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

2 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close