Sttt…. Ik moet jullie een geheimpje vertellen

Al zo’n maandje of twee is het best stil op Natasja Online. Al weken voel ik dat ik jullie eigenlijk zou moeten vertellen waarom dat zo is, maar in dit geval kon dat gewoonweg nog niet. Ik wilde écht bloggen. Ik heb genoeg ideeën. Maar al die ideeën zouden waarschijnlijk ook een geheim verklappen. Een geheim waar ik nu zo’n zes weken mee loop. 

Maar… daar mag nu verandering in komen. Eindelijk mag ik jullie vertellen waar ik de afgelopen weken mee bezig ben geweest.

Komt ‘ie:

Op zondag 17 november 2019 verwachten Roy en ik ons tweede kindje!

Ik ben vandaag 10 weken en 4 dagen zwanger. We komen net terug van de termijnecho, hebben een mooi kloppend hartje gezien én gehoord en Mini beweegt nu al druk in mijn buik. De komende maanden zal ik jullie dan ook weer volop meenemen in mijn zwangerschap (die hopelijk iets beter verloopt dan de zwangerschap van Isabelle).

Waar ik de vorige keer alles direct kon bloggen doordat ik dat anoniem deed op een nieuw aangemaakt adres, wilde ik dat nu niet doen, maar baalde ik er wel van dat ik het niet meteen met jullie kon delen. De komende week zullen jullie dan nog wat verhalen naar je oren geslingerd krijgen en hopelijk vinden jullie dat ook leuk om te lezen.

Ik had ook nog andere ideeën om over te bloggen, maar ik ben zo moe geweest dat het me gewoon niet gelukt is. Daar later dus meer over.

Zo. Hè hè. Eindelijk weten jullie het. Laat het bloggen maar weer vrolijk doorgaan!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

16 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close