Sisley Stylo Lumière concealer

De beste concealer voor (nooit meer) vermoeid uitziende ogen | SISLEY

Eén van de make-up producten waar ik niet zonder wil, is concealer. Ik heb altijd al wat donkere kringen gehad, maar je kan jezelf misschien wel voorstellen dat het #momlife ook gepaard gaat met de nodige lagen aan wallen en donkere kringen. Met de vraag of er een product was die daartegen opgewassen is stapte ik de parfumerie binnen. En ik stapte naar buiten met de Sisley Stylo Lumière. Officieel geen concealer maar een instant radiance booster pen. Maar het idee is – wat mij betreft – hetzelfde. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Het fijne aan een parfumerie is dat ze het daar over het algemeen echt bij je aanbrengen zodat je ook ziet wat het effect is. Just what I needed. En hoewel ik normaal niet zo snel voor een duur merk ga, had ik nu een cadeaukaart waardoor ik mezelf een keertje wilde verwennen met wat duurdere make-up. Dus terwijl ik stond te kwijlen bij Dior en Chanel, werd mij gevraagd of ik ergens naar op zoek was. Nou, nu je het vraagt…

Vooraf had ik geen onderzoek gedaan naar de beste concealer, dus ik had geen idee waar ik precies naar op zoek was. En kon ik het hier wel vinden? Uiteraard werd ik netjes geholpen en kwam ze met een merk waar ik nog nooit naar had zitten kijken: Sisley. Ik heb het merk weleens voorbij zien komen maar – ik weet niet waarom – het heeft mij nooit getrokken.

Ze bracht de Sisley Stylo Lumière instant radiance booster pen aan en ik kon via een spiegeltje meekijken. Wat. Een. Verschil. Links had ik nog wallen van Den Bosch tot Tokyo en rechts was het helemaal smooth. Ik oogde alerter en wakkerder en…. WAUW! Ik trok de spiegel dichterbij om het resultaat eens goed te bekijken en was echt onder de indruk. Dit zag er uit als een filtertje, maar dan in real life! En een bijkomend pluspunt was dat het niet in mijn kraaienpootjes ging zitten. Dat heb ik met de meeste concealers wel.

Mooi en gezondMooi en gezond

Stylo Lumière van Sisley is een highlighterpen die uw huid nog meer laat stralen. Hij camoufleert schaduwzones, laat uw ogen stralen en maakt rimpels en fijne lijntjes zichtbaar gladder. De combinatie van pigmenten en ‘soft focus’-bestanddelen laat de huid stralen en camoufleert onzuiverheden met transparante resultaten. ‘Specular light’-pigmenten zijn speciaal geselecteerd vanwege hun ultrastralende eigenschappen. De brekingsindex van deze nieuwe pigmenten komt in de buurt van die van diamant, waardoor ze echte lichtvangers zijn.

De Stylo Lumière is verrijkt met sublimerende verzorgende actieve ingrediënten – açai-extract, appelboomextract, haverkorrels en witte lelie-extract – en zorgt dag na dag voor een stralende en frisse teint, zodat de huid er jonger uitziet. De fijne, frisse en lichte textuur glijdt zacht op de huid waardoor deze perfect blijft zitten.

Lees ook: Mijn weekend make-up routine

Nam ik deze concealer mee naar huis? Duhhhh! Zonder te kijken naar het prijskaartje… Maar omdat het merk mij niet zoveel zei ging ik er vanuit dat het in een lager segment zou vallen dan Dior of Chanel. Blijkbaar heb ik onder een steen geleefd en is Sisley ook een luxe merk. Voor deze highlighter pen betaalde ik €49,47. Poeh… Was ik even blij dat ik een cadeaukaart had. Is hij het geld waard! Oh ja, hoor. Absoluut! En is hij op dan ga ik hem sowieso opnieuw kopen. Om te testen heb ik later ook een goedkopere variant van Maybeline gekocht. Werkt prima, maar geeft écht niet zo’n mooi resultaat als deze.

Om jullie het verschil te laten zien heb ik een foto zonder make-up, een foto met de Sisley Stylo en een foto met een full face make-up. Ps. Sorry voor de verschrikkelijke foto’s… I’m not a model… 😉

Ik gebruik de kleur 01 Pearly Rose. Maar ga zeker anders ook even langs de winkel om te kijken welke kleur geschikt is voor jouw huidskleur!

Welke concealer gebruik jij?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

4 Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close