Winkelen, spelen met Odin & optreden met Full Stage Collective | Keeping Up With Natasja #114

Een korte(re) maar zeker leuke vlog! Hij begint deze keer op zondag en in de vlog leg ik je uit waarom dat zo is. We zijn te zien in Lucky 13 en dat heb ik uiteraard ook gefilmd. Daarnaast speelt Isabelle zo fijn met ons en Odin en is ze verzot op filmpjes van baby’s. We tuigen de kerstboom af en ik tel alvast af naar het moment dat hij weer uit de doos mag komen. En EINDELIJK ga ik na 7 jaar weer optreden met Full Stage Collective (vroeger Benny’s Big Show Orchestra) en geef ik jullie een sneak peak achter de schermen.

Klik hier als je de video niet kunt zien (maar dat wel graag wilt).

Bedankt voor het kijken! Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze weekvlog vonden. Volgende week weer een nieuwe vlog, dus hopelijk kijk je dan weer gezellig mee. Vergeet je geen reactie achter te laten bij de comments hieronder? En als je meer wilt zien, kun je hier naar mijn kanaal om je snel te abonneren. Dan krijg je iedere keer als eerste mijn nieuwste video’s te zien!

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close