herontdekking wit oogpotlood

De herontdekking van een wit oogpotlood

Soms zijn er beauty technieken die verdwijnen uit je routine. Niet omdat ze niet meer bruikbaar zijn of omdat we iets anders gevonden hebben voor hetzelfde resultaat, maar gewoon omdat je het product niet meer gebruikt of omdat je een nieuwe manier van opmaken – en dus make-up routine – hebt gevonden. Dat geldt in ieder geval voor mij. Vandaar dus ook een blog over de herontdekking van een wit oogpotlood.

Je snapt het: zwanger zijn gaat niet over rozen. Ik schreef er al over in mijn update over mijn maand 6 van de zwangerschap. Ik ben mega moe en vermoeid. Los van dat ik mijzelf zo voel, kun je het ook aan mijn gezicht zien. En dus wilde ik er graag wakkerder uitzien. Dat moet met make-up toch zeker kunnen?

zonder wit oogpotlood

Zonder het witte oogpotlood

En in één keer wist ik het: wit oogpotlood. Zwart omlijnde ogen magen je ogen kleiner en wit juist groter. Ik wilde uiteraard niet af van de eyeliner boven mijn oog (want dat vind ik super mooi!), maar ik kon met dat witte potlood natuurlijk wel mijn waterlijn inkleuren.

1 oog witpotlood

Op één oog wit oogpotlood

Dus startte ik een zoektocht naar een wit oogpotlood. Ik liep in de winkel langs alle beautymerken en kocht uiteindelijk een goedkope van het merk ‘Essence’. Ondanks dat dit merk altijd super goedkoop is, heeft het vaak ook wel goede producten, zoals de Princess False Lash mascara.

2 ogen wit oogpotlood

Op beide ogen wit oogpotlood

Ik voegde het witte oogpotloodje toe aan mijn make-up routine en ik zag meteen wat het deed! Mijn ogen oogden groter en dus ook wakkerder! Natuurlijk heb ik nog altijd dat laagje concealer, eyeliner, mascara en blush nodig, maar een wit oogpotlood op mijn waterlijn is écht enorm helpend!

Gebruik jij wel eens een wit oogpotlood?

Liefs Natasja

Volg mij ook op: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube of Bloglovin'

One Comment

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close